_
Ismét egy tökéletes ebéd az Almáriumban
  • 2013. jún. 01.
  • 606
  • 8
  • 1
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A tegnapi ebédem:

Joghurtos erdei gyümölcsleves
Roston sült jércemell chilis-paradicsomos rizottóval
(a díszítés: pirított paradicsom héj)
After eight panna cotta

Mindez együtt 1850,- Ft. Megéri!

@Almárium Bisztró, Budapest

MiKEdesign   2013. június 17.

Máshol már kérdezték néhányan, ezért leírom ide is:
Nem, nem vagyok a bisztró megbízott fotósa, és ezek az ételek nem a fotózás kedvéért készültek, hanem egyszerű vendégként ez került az asztalomra, szóval mindenki pont ilyen szépet és jót kap. :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban