_
MG 0254
  • 2011. jún. 16.
  • 250
  • 2
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Edibedi   2011. november 20.

A sirály is közel engedett? Nagyon jó felvétel!

MiKEdesign   2011. november 29.

Igen, meglepően közel engedett. Szegény nem nagyon mozdult, ha nem volt neki muszáj... Először azt hittem, nem is tud felállni se, annyira közel engedett. Mivel nem bántottam, nem is (sz)állt fel. Csak amikor gyerekek jöttek a közelbe, akiktől - gondolom - megijedt, akkor állt fel. Akkor lehetett csak látni, hogy tényleg sérült az egyik lába szegénynek, de nem friss sérülés volt. Az is lehet, hogy valami veleszületett rendellenesség, mindenesetre nagyon furcsán állt az egyik lába szegénynek :(

Edibedi   2011. november 29.

Tudod, ha lennének pontozások is, bizti, h megadnám a max. 10-et! Nagyon sajnálom szegénykét, h a lába megsérült. Akár hiszed, akár nem, de ezek az állatok is valahogy megérzik, h ki az, aki bántani akarja, és ki nem. Azt tényleg nem lehet tudni, h vele született rendellenég, vagy 1 baleset folytán a lába törött el, és rosszul forrt össze. Végül eltudott repülni, amikor a gyrekek megérkeztek?

MiKEdesign   2011. november 30.

Igen, először csak felállt (a járás eléggé nehézkesen ment neki), aztán végül fel is szállt. Mondjuk ez esetben nem teljesen volt igaza: a gyerekek is rendesek voltak. Látták, hogy sérült, tettek oda neki madáreledelt meg egy törölközőt... csak épp hangosabbak voltak a kelleténél.

Edibedi   2011. december 01.

A gyerekektől, tényleg rendes volt tőlük, h nem bántották a sirályt. Úgylátszik, a srácok, többször láthatták, mert törölközőt hoztak neki. Csak szerintem, a madár nemtudja, mit kezdjen a törölközővel.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban