_
Bmw 325i Folger Tuning & Bmw 645Ci Combo
  • 2009. máj. 10.
  • 996
  • 2
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Mazsesz   2009. május 10.

Hát nem tudom... Lehet megvetsz érte, de én ritkaság ide vagy oda, még mindig inkább a 645-öt vinném el. Lehet, hogy azt gondolod, hogy nem értek az autókhoz, de ha minden szerinted minden autóbuzi a folgert vinné, akkor ezek szerint én nem vagyok az... (Pedig annak gondolom magam.)
Félreértés ne essék, ez nem fikázás, elhiszem, hogy ritka és értékes, sőt szerintem szép is... Dehát én már csak ilyen vagyok...:P:) Am a képek jók.:)

Michael   2009. május 10.

thx! :D nem vetlek meg :) Mindenkinek más az ízlése...Apának ez "92-óta megvan...Nem tud tőle megválni:P Lehet gyorsulásban lehagy a 645 mivel ~133Le-vel erősebb de kanyargós utakon pl:hegyekben vagy versenypályán lemarad.

Mazsesz   2009. május 10.

Végülis igazából teljesen mind1, hogy melyik milyen és hol, mert ennyi pénzből (amennyibe a 6-os kerül) úgyis egy Nissan GT-R-t vennék, ami mind2-t lealázza minden téren.:P:D

Michael   2009. május 10.

Nem mindig a gyorsaság számít...egy 6os bmw az tiszteletparancsoló....mint egy nagy merci is...Egy GT-R meg versenyre való...hátúl nincs is hely,nem mintha a 645ci-ben sok lenne :D Nekem a Nissan GT-R csak versenyre kellene...Már a név nem tetszik...sztem egy merciben vagy bmw-ben vagy porsche-ban jobban megbecsülik az embert...Meg nagyobb név is... Amúgy adsz 1 msn címet?:D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban