_
ködös téli délután a felhők felett
  • 2011. jan. 15.
  • 386
  • 5
  • 14
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony CD MAVICA
Fókusztáv: 7.0mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 200
Készült: 2011. jan. 01. 16:33
Kevesebb
Több

Atis4   2011. január 16.

Mindig irigyeltem azokat akik nem félnek eme közlekedési formától,,,,,:)

menene   2011. január 16.

:DDDDDDDDDDDD Atis4, hosszasan mesélhetnék arròl, miféle érzelmeket vált ki belolem minden egyes utazasnak ezen formaju megvalositasa:) magyarul szolva, nem tudom, hogy van-e olyan ember aki jobban fel mint en:)) na jo, talan azok, akik olyannyira felnek, hogy fel sem ulnenek, de ez nem jelentei, hogy akik felulnek, azok 80%-a nem rettegi vegig az utat:))))))))))))))))))))

anna schwelung   2011. január 17.

...érdekes, én egyáltalán nem félek a repüléstől!...ellenben az első emeletről már nem merek lenézni, liftbe a bezártság miatt nem szállok:-(((....a repülést kifejezetten élvezem. A válság előtt évi 3 alkalommal fapadossal jártam Európa városait, most sajnos szilencium van:-(((

menene   2011. január 18.

így van ez anna:) ki éerti ezt:) én bizony beszállok a liftbe, de sosem vagyok biztos benne, h nem szakad le alattam, így aztán egy zabszemet sem....:))))))) és az elsőről pedig szívesn kinézek, mert fix dolog van a lábam alatt:)))))))

anna schwelung   2011. január 18.

Biztosan leküzdhető valamilyen módszerrel, de baromi neháé lehet.....mint ezzel élni is...Ha megnézed a Budafoki víztorony albumom, láthatod, hogy csúcsra juttattam magam:-))....legalább egy órát szobroztam fájó szívvel a lift előtt, mígnem egy darabka seduxen hatása alatt mégiscsak beszálltam...a látvány kárpótolta a félelmem. Fent már semmi bajom nem volt, hiszen nem láttam közvetlenül a földre.

WadWanda   2011. január 22.

Én mindig élvezem a repülést....nagyon klassz dolog:)

Manóvezér   2011. január 22.

Repülni mindig jó... Én csak olyan repülőre ülök,aminek motorja van.Sárkány,vitorlázó stb. szóba sem jöhet... ellenben-ha lehetne-egy MIG29-el mennék egy kört utasként... :-))

menene   2011. január 29.

Evaneni38: gondoltam:)) ugy elnezem az embereket a repcsin es biztos vagyok benne, hogy a legtobben nem a faradtsagtol alszanak olyan "edesdeden":D

rxkodiak   2011. április 10.

Nagyon jó a kép. Tetszik. A repülés a kedvencem, ha útra kelek. A lényeg, hogy olyan gépre szállj amelyiket a pilóta hozza le és nem a gravitáció. Aki fél, utazzon hajóval, hiszen sokkal több repülő van az óceánok fenekén, mint hajó az égen. Gratulálok a képhez.

Evaneni38   2011. április 10.

rxkodiak: konnyu ezt mondani...:) az oceanon atkelni beletelne jopar napba es jopar ezer dollarba.

Kedvencnek jelölték
Albumokban