_
fejlődési szakaszok egy ágon belül
  • 2012. ápr. 03.
  • 302
  • 18
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
gyöngyvirágtól - lombhullásig:):)
Gyártó: Olympus C765 Ultra Zoom
Fókusztáv: 10.9mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 64
Készült: 2012. ápr. 02. 08:47
Kevesebb
Több

iiilona   2012. április 03.

Kiváló szemléltető! Nagyon ügyes vagy!

tacsifoto   2012. április 05.

Évika: hol a gyöngyvirág és hol a lombhullás? Ha ezt megmutatod, megemelem a svájci sapkám.

mammaróza   2012. április 05.

Tacsi: A fejlődési szakaszra értettem, jelképesen! ):) - az ág alján ott van a régi termés, azok a szalmaszálak (csak a vége nem fért a képre) feljebb ott van a kis fekete rügy vagy mi a szösz, ha feljebb haladsz, látod, hogy már ott a hajtás, és így tovább és így tovább, mindez egy ágon:):)
Na... remélem elég zagyva:):):)

tacsifoto   2012. április 05.

Háááát, mondjuk így sem értem, de már elég késő van, talán holnap. Tiszta fejjel jobban megértem...

mammaróza   2012. április 06.

Na.. csak nézd a fotót és böngészd! biztos megtalálod, mit akarok mondani!:) először a kis csillogó cseppeszerű valamit akartam kattintani, aztán a régi termést, a magot, a virágot stb... aztán rájöttem, hogy minden egy helyen van!:):) ...hát ennyi !!:):):) remélem megérkezett már svájcból a sapkád!!:):)

tacsifoto   2012. április 06.

Évika, most olyan jót nevettem, és elhatároztam, hogy nagypénteken nem folytatom a "szívatást". Hát persze, hogy értem, de olyan jó volt cukkolni Téged.

Svájci sapkát nem rendeltem Svájcból, csak ki kell húznom a komód fiókját és válogathatok, mint tyúk a kendermagban. Milyen színűt emeljek meg?

mammaróza   2012. április 06.

tacsi, ahogy tovább haladtam a"hozzászóltak egy képedhez" című levelek olvasásában, rájöttem, hogy én vagyok porondon!:):):):) Mondok magamban, mi van... tacsinak ma nem juthatott dinnyeföld, mert harapós kedvében van!:):):):)

tacsifoto   2012. április 06.

Úgy érezted? Ez csak azért lehetett, mert mégis kaptam dinnyeföldet, és internetezés helyet mehetek dinnyét kapálni:((((((((((.

mammaróza   2012. április 06.

óóó tacsi ! Nagyon szívesen mennék kapálni, ha lenne földem - most adtam (adtuk) el a rám eső pár aranykoronát érő földet.Vissza kellett volna költöznöm a szülőfalumba és művelni a területet. A családnak a mindennapi zöldséget meg lehetett volna termelni.:):):)

tacsifoto   2012. április 06.

Szerintem a kiskertekben termelik a világ legdrágább zöldségeit. Néztem a mezőgazdasági boltban, hogy milyen drágák a magok, permetező szerek stb.

Kedvencnek jelölték
Albumokban