_
Ferrari 599 GTB
  • 2009. szept. 22.
  • 590
  • 3
  • 21
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Két 28mm-es képet is teszek. Ezt ugye nem lehet fix 50-essel...
VEYRONOK LONDONBAN!
Gyártó: Nikon D60
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2009. szept. 19. 16:24
Kevesebb
Több

erneszt   2009. szeptember 22.

Annyira bírom ezeket a londoni videókat.Videóznak egy Veyront erre ott jön szembe egy Enzo.A többinél meg mellékesen ott áll az út szélén egy LP640 Roadster meg SLR722 és konkrétan le se szarják. :D

Én szerintem autók szempontjából London jobb lehet még Monaconál is.De inkább az utóbbi városba élnék ha tehetném.

I\\/I4R[ł   2009. szeptember 22.

Én Londont választanám. A város is bejön, nem csak az autók. (és az időjárással sincs akkora bajom)

mufracsek   2009. szeptember 22.

Én elfogult vagyok Londonnal szemben. Azért ha 5 hétig vagy valahol és alapvetően tetszik a hely, oda elkezdesz kötődni. Plusz ha még olyan autóbuzi az ember mint én, és ennyi penge_verdát is látni... Tehát nekem London a nagy kedvenc, ahová bármikor mennék ha szólnának. Gondban lennék, ha London és Monaco között kellene döntenem, hogy hova megyek ki pár napra.

ChipFoose   2009. szeptember 22.

én most megyek őszi szünetben! csak az a baj hogy egy napot leszünk londonban a többi idő a kis városokban lesz

Zo HUN   2009. szeptember 22.

Igaz, hogy Londonban még nem jártam, de szerintem Monaco jobb helyen van, jobb az időjárás, pálmafák, tengerpart, miegymás, nem messze van Cannes stb... Lakóhely szempontjából én lehet Monacot választanám, de lehet, hogy London autók szempontjából jobb hely. 1 dologban biztos jobb: Nagy város, így nehezebb ugyanazt látni egymásután sokszor, míg Monaco-ban sokszor ugyanazok az autók fordulnak meg (én legalább is ilyet tapasztaltam piros 360 Spiderek terén). De mondom, Londonban még nem voltam.

I\\/I4R[ł   2009. szeptember 22.

Engem nem izgat a tengerpart, inkább járok Londonban egyet a sok maison között. (imádom azokat a téglaházakat) Az időt meg ki lehet bírni, mi a két hetes nyaralás alatt egyszer nem áztunk meg (tényleg!), pedig sok időt voltunk Skóciában is.

bence93   2009. szeptember 22.

Én meg maradok Budapesten :D Szerintem London már túl nagy és zsúfolt (egyszer azért megnézném, de lakni biztos nem mennék oda...)

bence93   2009. szeptember 22.

Az eddig erről feltöltött képeidhez hasonlóan nagyon szép a kép :)

S.Szabi   2009. szeptember 22.

én tuti Hawaii-ra mennék.. :D
akár autók miatt is http://www.youtube.com/watch?v=7eDKk-py14I , de sztem csak a sajátom érdekelne akkor.. :)

Lui (törölt)   2009. szeptember 22.

Gyerekek, én nem tudok dönteni arról, hogy melyik lenne a jobb nyaralás, ha tudnátok segíteni, azt megköszöném! Itt (Mufracsek és Marci segítségét kérném legföbbképpen) London avagy Párizs a jobb szerintetek??

Lui (törölt)   2009. szeptember 22.

Ugyan itt! Kúrva szép lett ez a kép, nekem ez tetszik az eddigi 599-es fotóid közül, Grat!!

I\\/I4R[ł   2009. szeptember 23.

Mint hely nekem Párizs nem jött be, igaz nemzeti ünnep után voltunk, ami kb. olyan mint itthon. (autógyújtogatás és kordonok stb.) Autók szempontjából van olyan jó, mint London. Nekem a feelingje nem jött át, pedig az idő jó volt.
Párizs mellett a jó idő és a széles utak és jó spottoló helyek szólnak, míg London szintén durva autókban, de az idő miatt nehezebb fotózni. (esőben és/vagy sötétben nehezebb) Mindkettő tele van emberekkel, de talán Londonban készségesebbek. (autótulajokról nem tudok nyilatkozni, nem sokkal beszéltem)
Saját döntés, nyaralásnak jobb Párizs, ha a meleget és a napsütést preferálod, viszont én a felling miatt Londonba mennék. :)

mufracsek   2009. szeptember 23.

Előszöris el kell döntened, hogy mi a fő célod ezekkel a városokkal. Nyaralni, városnézni akarsz, vagy elsősorban autókat fényképezni!
Én úgy mondanám, hogy a két városnak sok köze nincs egymáshoz :) Párizsban széles utak, nagy forgalom, töménytelen ember van, és mint város is szép. (Én télen voltam, de úgy is tetszett).A látnivalók pár nap alatt bejárhatóak, az Eiffel torony kihagyhatatlan, stb, stb. Autók viszont korlátozott számban fordulnak elő, persze még így is bőven veri Pestet. Minőségben is. Porsche-re már fel sem kapja a fejét az ember. Még télen is annyi autüval találkoztam, ai a mappámban van: http://indafoto.hu/mufracsek/parizs_2007 És nem kerestük az autókat, csak amerre jártunk, ott fényképeztem amit láttam.
London meg teljesen más. Keskenyebb utcák, kevesebb ember (vagy csak jobban eloszlik), kedvesebbek az emberek, sok az arab, a néger, az indiai, de mindenki kedves. Minden látnivaló percek alatt elérhető, parkok mindenfelé, ha elfáradsz leüsz, és senki nem néz hülyének. Autók meg záporoznak mindenhol mindenfelől :) Különösen ha még olyan helyre is mész, ami elég frekventált. Autók minőségében és mennyiségében is üti Párizst.
És végére privát vélemény: nekem mint város, jobban bejön London. És nem az autók miatt. Az csak hab a tortán.

I\\/I4R[ł   2009. szeptember 23.

Én is így vagyok vele. Annyiban mondok ellent, hogy párizsban elég sok autó volt úgy is, hogy előző nap nemzeti ünnep volt. Itt vannak a képek, ezeket másfél óra alatt lőttem egy helyen állva: http://indafoto.hu/maaszi/tag/p%C3%A1rizs

Lui (törölt)   2009. szeptember 23.

Köszönöm a segítségeket, de nem tudok választani... A nyaralás számomra nem abból áll, hogy kimegyek valahova 5-6 napot és csak autókat fotózok, én szeretem a város nézést, és ha olyan akkor még pár múzeum is belefér (az érdekesebbek persze..)Igazából a szívem Londonba húz, mert kis korom óta az a kedvenc városom, és az angolok számomra az etalon mindenben, legyen szó autókról, kultúráról vagy fociról! :) Viszont Paris szebbnek tűnik így képeken, változatos épületek nem úgy mint London...Viszont Londonban az idővel hadi lábon lennék.. :S

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban