_
Bentley Continental GT
  • 2009. máj. 14.
  • 542
  • 7
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Egy képet csináltam, csak a felni miatt.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/125
ISO: 100
Készült: 2009. máj. 13. 16:30
Kevesebb
Több

mufracsek   2009. május 14.

Ez a Merci ennyire érdekes? Én simán elsétálnék mellette...

sasa300   2009. május 14.

Sl65 amg black series...előbb sétálnék el a bentley mellett...

Mazsesz   2009. május 14.

Hát mufracsek én ismerünk annyira, h tudjuk,értesz az autókhoz, de ezt a mondatot olyan autófanok előtt ne nagyon hangoztasd akik nem ismernek, mert még a végén azt hiszik, hogy nem értesz a verdákhoz...
Amúgy nem értelek teljesen. Azért az sem egy jó hozzáállás, hogy olyan Mercire azért rá sem nézel amin nincs egy mclaren felirat, mert ebből szerintem sokkal kevesebbet fogsz látni Mo.-n mint SLR-ből.
Csak annyi, hogy szerintem te egy kicsit átlibbentél a fal túloldalára, mert addig ok, hogy sima AMG Merciket, meg M BMW-ket nem fotózol, de szerintem már a Porschék is beférnek (jó persze nem egy alap 911, de egy GT3, Turbo, vagy GT2, stb...), de azért az, hogy e mellett csak úgy elsétálnál... Persze a te dolgod, ez csak az én véleményem, de remélem nincs harag.:)

mufracsek   2009. május 14.

Jójójójó, nem kell azért így nekemesni :) Nekem egyszerűen nem jön be a Mercedes formavilága. Sem az átlagautók, sem ezek az AMG meg egyéb kiadások. És nekem nem attól lesz egy autó különleges, hogy most az Black Series, vagy Ferrari, hanem hogy tetszik, vagy nem. Különlegességét tekintve aláírom, hogy egy ilyen lekörözi az SLR-t is. De míg egy SLR megfog, lenyűgöz, és elvarázsol, addig egy ilyen nem köt le. És nincs itt semmiféle ló, aminek át lehetne esni a másik oldalára :) Ez nem elhatározás vagy hasnló. Ez egy belső érzés, vagy hogy is mondjam.
Másik meg, hogy ne hangoztassam mások elóőtt :) Akkor kinek mondjam, hogy nem tudom ez mi. Mivel a Mercik formája nem jön be, így nem is nagyon érdeklődöm irántuk, így erről a Black Series-ről is hallottam, de a végleges formáját nem jegyeztem meg. És hogy ne hangoztassam? Hát ha egyszer valamit nem tudok, akkor hol kérdezzem meg, ha nem itt, ahol az emberek értenek az autókhoz? Meg felőlem engem lenézhet bárki, akár itt, akár máshol. Nem másoknak akarok megfelelni, hanem magamnak. :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban