_
Ferrari 612 Scaglietti
 • 2008. jan. 08.
 • 1031
 • 2
 • 8
 • beágyazás
  XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-LZ2
Fókusztáv: 6.1mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/100
ISO: 80
Készült: 2007. nov. 23. 14:21
Kevesebb
Több

mufracsek   2008. január 17.

Na ezért nagyon irigyellek!!!! De úgy tényleg nagyon :)
612-est eddig egyet láttam életemben, Párizsban, de az is fekete volt, ronda felnivel, és ocsmány mód retkes volt.
Andrássyn is elég sokat járok, ez mégis kimaradt... (Remélem nemsokára azért meglesz :)

I\\/I4R[ł   2008. január 17.

A tulaj ritka f*sz volt... (egyébként rendszámból tippelve bemutatóautó, szerintem Warm Up KFT.-s lehet)
Fényképezek nagyba, erre kijjön a boltból és nem megy el mellettem, hanem beáll a hátam mögé és bmul rá, szúrós szemmel, hogy mit csinálok! Egy kocsiból fényképezőnek szólt is hogy ne csinálja!

mufracsek   2008. január 17.

Biztos Warm Up-os. Engem még sose hajtottak el kocsi mellől ha fényképeztem.

mufracsek   2008. január 18.

Mondjuk tegnapelőtt a Bazilika mellett állt a KUV-918 rendszámú ezüst Conti GT, megfordultam a Bajcsy-n, odaálltam majdnem mellé, mikor láttam, hogy benne ül a tulaj. Úgy mondjuk nem estem neki fényképezni. Szerencsére volt már róla képem, csak nem aról a helyről. Egy újonnan látott autót lehet nem hagytam volna ki :)

I\\/I4R[ł   2008. január 19.

Én is szoktam így lenni, hogyha benne ül a tulaj, akkor esetleg várok, hátha elmegy, de ha megvan már a kocsi, akkor inkább kihagyom.

erneszt   2008. március 04.

Úúú ez nagyon szép!Elég ütős pirosba!

Nekem is van egy sztorim a fényképezéssel meg a tulajjal kapcsolatban.
Megláttam egy meki parkolójába egy ezüst S65 AMG-t mondom úú de durva lefényképezem.Tök durván le volt sötétítve meg minden és ráadásul este volt szóval vakuznom kellett.Csinálnom róla a képet oldalról, villan a vaku,erre kiszáll a tulaj (aki egyébként békésen filmet nézett a jobb hátsó ülésen...) és elkezd hőbörögni meg ordítozni velem hogy mi a ló****t fényképezgetek meg hogy képzelem ezt blablabla...Még szerencse hogy volt velem vki aki elhallgatatta... :D:D
Szóval ha mostanába meglátok egy jó kocsit és ott a tulaj mindig megkérdezem tőle hogy megengedi e hogy csináljak róla 1-2 képet. Eddig ahánytól megkérdeztem mindig tök rendesek voltak és megengedték,sőt volt aki még azt is megengedte hogy beüljek(Viper SRT10,911Turbo S)
A Viper még meg is túráztathattam egy picit :)

I\\/I4R[ł   2008. március 04.

Azért a Viper túráztatást irigyelem. Ja én is meg szoktam kérdezni általában... Pl. most is amikor a sárga Gallardot fotóztam, megkérdeztem egy "eladót" a telepen mielőtt fotóztam volna, mert az ilyen Magicar féle helyeken nem szeretik, ha fotózzák a drága kocsikat! De simán megengedte ő is!!!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban