_
Bentley Continental GT
  • 2009. jan. 30.
  • 451
  • 0
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Nem nagyon ragadta meg a fantáziám, ezért semmi extra a képeken...
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 8.3mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 100
Készült: 2009. jan. 30. 14:04
Kevesebb
Több

mufracsek   2009. január 30.

Érdekes, valahogy engem sem ihletett meg. Örültem hogy láttam, de semmi extra.
El vagyunk ám kurvulva rendesen. Tiszta London. Egy Bentley már nem is érdekes :-)

Zo HUN   2009. január 30.

De Mufracsek, M4rci nem volt Londonban..De igazad van! Vagy is: "Sok" a Continental GT Pesten, meg magyarból is van néhány, ezért kezdjük jobban megszokni őket. Ugye te múltkor pl láttál egy másikat is ugye. akkor ott szokott állni néha a Speed, sokszor látjuk, megszokjuk+mondom, szoktunk látni azért Conti GT-t, a nagy luxusautók közül talán ez a legsűrűbb úgymond, (e kijelentések nem nagyon vonatkoznak a GTC-+Flying Spur verziókra, legalább is nállam+Speed), és ezért kezdük megszokni őket főleg, hogy havonta 2-t, 3-at is látni akár! Ezért kezdjük talán kicsit unni őket, vagy legalább is én megszokni, vagy is...Gondolom értitek. De ez a látogatottságon is feltűnik szerintem, mármint Én úgy vettem észre, hogy a Continental GT-s képeket (amig nem Speed verziók, ill. nem az arany Speed-ek,) nem olyan sokan néznek meg, mint mondjuk egy új GranTurismo-t, vagy EVO X-et, vagy más autót. Gondolom értitek, mit akarok kifejezni. Ha nem, akkor boccs a hosszú-bonyolult kommentért.

Zo HUN   2009. január 30.

Ja! A fantáziamegragadás: Így, hogy Conti GT, és ráadásul oda állítva a Kemp. elé, úgy, hogy a tujáktól (tuják?) nem lehet rendesen fotózni, + az ott álló autóktól, úgy tényleg nehéz egy új beállást készíteni.

mufracsek   2009. január 30.

Hát Zo, nem semmi vagy. Amiket írsz, komolyan szavanként apránként kell elolvasnom hogy felfogjam :) Érdekes stílusban írsz. Olyan össze-vissza :)

Zo HUN   2009. január 30.

:D Igen, azért mondtam, ha nem megy, leírom újra (leírjam). Mert én általában szeretek beszélni (sokat), és ha egyszer elkezdem, akkor... Ha írok, akkor meg hajlamos vagyok belekavarodni a dolgokba. Beszélve menne, de miután írva akarok sok-sok ebszédet kifejezni, bonyolódhatnak a dolgok :D . Leírjam újra?

Zo HUN   2009. január 30.

Lényeg, hogy a Conti GT ahhoz képest sűrű, hogy Bentley, mostanábanis fotóztatok többet. Ezért esetleg felmerül annak az esélye, hogy megunjuk kicsit az autót+ kimerítjük a fotó-beállításokat. (Megunjuk az autót: főleg, ha mindegyik fekete és sötétkék) Így érthetőbb? :D :)

mufracsek   2009. január 30.

Értettem én elsőre is, csak olyan kuszára sikeredett.
Ennek a kommentnek amúgy nincs sok ételme, csak az iPhone-ról írok, és nagyon bejön :)

Zo HUN   2009. január 30.

?Valamit nem értek. Hogy jön ide az iPhone? :D

mufracsek   2009. január 31.

Sehogy nem jöd ide. Csak úgy mondtam hogy arról írtam ;)