_
Porsche combo
  • 2010. dec. 07.
  • 723
  • 2
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D60
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/15
ISO: 800
Készült: 2010. aug. 24. 17:05
Kevesebb
Több

mufracsek   2010. december 07.

Itt mi volt a logika a rendszámtörlésnél? :)

Lui1   2010. december 07.

Miért kellene, hogy legyen bármilyen logika? A Cayenne egy "szar autó" senkinek sem penge egyik autó buzi sem fordul utána mert "tucat autó"! Miért kellene kihúzni a rendszámát? Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy pl: ha lenne egy SLS-S63 AMG combo képed Mufra, akkor melyik autóról szednéd le a rendszámot, tudatában annak, hogy nagy ívben szarsz az AMG-re! Amúgy titeket nem küldenek ki az Am Hof-ból?

marco16   2010. december 07.

A mosó alatti szinteken simán el lehet lenni szerintem. Persze azért nem sokat kell időzni, de van idő fotózni. A mosóban viszont meg kell gondolni, hogy melyik helyzetről akarsz egy képet megörökíteni, mert ott azonnal jönnek, hogy nem szabad fotózni!

Lui1   2010. december 07.

Vágom, a mosó alatti részeken lehet fotózni bár nincs sok pv. a mosós részről meg csak egyszer küldtek el, egyszer meg hagyták, hogy rendesen fotózzak, még a mosóból az egyik tag mutatta, hogy jön egy kék aston! :)

mufracsek   2010. december 07.

Marcinak régebben a Cayenne is számított, pláne az új. Plusz Porsche combo a kép címe, illetve a címkék között is ott a Cayenne, tehát nem csak véletlenül került a képre, hanem direkt, és még fel is hívja rá a figyelmet. Így gondoltam neki ez (ha más nem, ebben a helyzetben) PV, és akkor rendszám ugrik.

De így a logikus, a Cayenne szerintem sem PV. Az említett példa: SLS-S63AMG. Ha meg tudom oldani, hogy az S63 ne legyen a képen, akkor vidáman lehagyom. Ha nem tudom megoldani, akkor bennemarad, és a rendszám is. De nem mondom rá, hogy combo.

Amúgy érdekes, hogy csak simán felteszek egy kérdést, majd jön a "nekemesés", és a végén még nekem kell magyarázkodnom :)

Minket küldtek ki Ironnal, de elég durván. El akarták kérni a papírjainkat, elvenni a fényképezőnket, rendőröket akartak hívni, bevittek minket a biztonsági fülkébe, stb. Nagyon kellemetlen volt, és nekem messze nem ér annyit ez a fotózós hobby, hogy az Am Hof-ba akár csak még egyszer is lemenjek. Azóta voltam már 4x Bécsben, de az Am Hof-ot messziről kerülöm.

Lui1   2010. december 07.

Nem estem neked Mufra csak feltettem egy kérdést. A képen 2 autóból 1 az ami pv és annak törölve is van a rendszáma, nem tudom, hogy a másiknak miért kellett volna :) Rólatok meg tudom, hogy nem a kedvenc helyettek az Am Hof! Hát szerencse is kell oda az biztos

EnzoFerrari   2010. december 07.

Hát én még sose voltam az Am Hof-ban, és az elmondottak alapján nem hiszem hogy lemennék, pedig nagyon hajtana a kíváncsiság :)

airnorbee   2010. december 07.

Hát ezt már ezt a rendszám dolgot már 1000x megbeszéltük,de?!
Külföldi képen nem mindegy a rendszám?
Ha már törlöm, én minden rendszámot törlök egy képen.

n.andris   2010. december 07.

Szerintem meg mindegy, hogy pv vagy nem a rendszámot törölni kell, mert személyiségi jogokat sért. Ha TVben videóznak egy autót (mondjuk egy híres emberét vagy a miniszterelnökét tök mindegy) akkor nem csak annak, hanem a videóban szereplő összes autónak törlik a rendszámát. Tudom, hogy ezt már megbeszéltétek, hogy nagyobb a szórás meg ilyesmi, de ez nem változtat a tényen :)

Viszont külföldi autóknál én sem törlök semmit :)

Tuninglove   2010. december 07.

Pv, nem pv, ez a Cayenne akkor se két forint. És lehet ennek a tulaja se örülne, hogy rendszámostul van a képen a kocsi. Ráadásul itt a kép aktív részét képzi a Cayenne, ezáltal szerintem az ő rendszámát is törölni kellett volna, ha már a Panamera-é ki van. Amúgy én a külföldön fotózott autók rendszámát nem is törölném, szerintem lényegtelen.

Amúgy pont ma láttam 3 ilyen új Cayenne-t (Barna, Fehér, CITROMSÁRGA) két Panamera társaságában.

bence93   2010. december 07.

Leszarom a személyiségi jogokat meg mindent, de kitörlöm a képről az összes rendszámot, hogy ne lehessen belémkötni. Bár Bécsben mai fejjel én sem törölnék (anno innen is kitöröltem őket).

bence93   2010. december 07.

Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy a Cayenne olcsóbb volt, mint a kedvenc Panamerank!

mufracsek   2010. december 08.

A külföldön lőtt képeknél én nem törlök semmit. Itthon persze a PV-ket igen. Mert ha pl. túrista vagyok Pécsett, majd ide felteszem a képeket, és látszik rajta egy VW Passat rendszáma, akkor mi van? Azt is le kéne szedni? :) Elviekben ugye személyiségi jogok, meg mi van ha a Passat tulaja azt mondta az asszonynak, hogy Debrecenbe megy tárgyalásra, közben meg Pécsett döngette a szeretőjét :-)
De akkor az összes képen szereplő ember fejét is torzítani kéne, a fentebb részletezett okból. Nyílván ez esélytelen.
Szerintem a képen elég a PV-k rendszámát törölni, az emberek túlnyomó többsége amúgy is szarik bele hol jelenik meg az autójáról egy kép. Tuti az én kocsim is vagy 500 képen szerepel. Mikor megyek át a Lánchídon, és a japók fényképezik a hidat/várat. Vajon hány japó fotómegosztó oldalon lehet fent a kocsim képe?? :)
Külföldön lőtt autó meg nem érdekel, mert valószínű, hogy egy Bécsben lőtt képet épp egy magyar fotómegosztó oldal egy bizonyos címkével ellátott képei között fog megtalálni valami osztrák rosszakaról :) Nem is beszélve a távolabbi helyeken (Prága, Párizs, London) készült képekről.

Babszi   2010. december 14.

Én meg Tarifán fotóztam a nudistákat és a magyar öreglányoknak nem tetszett....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban