_
21 értelmes
  • 2009. szept. 02.
  • 207
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzászólásokból szemezgetés:http://www.indavideo.hu/video/Alient_talaltak_Mexikoban
Hozzászólások
vadbarom ( 1 órája)

Én az ilyeneket a ganyézó vasvellával szoktam agyoncsapdosni, vinnyognak meg mekegnek sokáig huzzák...ha kell valakinek szívesen adok mimá\' unnyuk...jó pörköltye van...nokedlive belehet mocskoni belőle rendesen...szójjatok ha kell...
krajcar ( 4 órája)

Hm...Szkájvóker Lajos...?
SB2 ( 6 órája)

Ez egy szőrmóksegg-medvedisznóember kereszteződés.
ergerberger ( 8 órája)

Muhahaha! Áradjon a tömény hülyeség!
APutyin ( 11 órája)

AlexOliR: hol is mondják, hogy nincs DNS-e? Azt mondja, a földön ilyen nem található. Kétlem, hogy ismert és komoly kutatók és tudósok hagynák magukat lejáratni egy gumibabával.
sukka2 ( 12 órája)

hát senki se\' látja, hogy egy ez eltorzult olajfaló állatka?
docika ( 13 órája)

Ez a Gollam a Gyűrűk Urából...
TomaSirco ( 13 órája)

Ez vmi kutyámajom
gothmog ( 13 órája)

Végül: a tippem valamilyen majomféle koraszülött embriója amit a fotó kedvéért tettek a csapdába és tuti hogy akkor már nem élt.
gothmog ( 13 órája)

Az állatka meg sikít és három órán át fuldoklik, a "megtaláló" mégis csak 1 (egy) db fotót készít róla, amint lóg a csapdából. Aztán két évvel később mutatja meg, amikor már biztonságosan összeszáradt.
gothmog ( 14 órája)

Komoly tudósok, mi? Amit látunk, a CT, meg a többi okosság, az egy mexikói tv-társaság Monster Quest nevű műsorának a részlete. Kb olyan, mintha az rtl-klub "fókusz"-t kevernénk a szép emlékű "nulladik típusú találkozások"-al.
etyien ( 14 órája)

EZ AKKORA SZAR MINT AMILYET ÉN HAGYTAM MAGAM UTÁN A SLOZIBAN NEMRÉG.....
LongJohnHolmes ( 15 órája)

Solvagrid: A hozzászólásod bearanyozta a napom :) Majdnem megfulladtam a röhögéstől. Tehát már a német Bildet sem lehet épeszű újságnak venni többé.
MrMind ( 15 órája)

Ez egy "El Chupacabra" es nem vmi kis majom. ;) http://hu.wikipedia.org/wiki/Chupacabra http://drom.hu/blog/1362/el_chupacabra_a_verszivo/
Sphha88 ( 15 órája)

akik annyira kamunak tartják,azok olvassanak újságot meg nézzenek híreket. Bár azt én se gondolom hogy földönkívüli,sztem valami földi mutáns lehet. Csak az a poén hogy semelyik ismert fajhoz nem kötődik a DNS-e...na akkor most ki a hülye ?
AlexOliR ( 16 órája)

Miért van, hogy az ember lát egy ismeretlen lényt, egyből földönkívülinek hiszi? Nem sokkal valószínűbb, hogy valami földi eredetű mutáns? De most nem?XD Amúgy hallottam már erről, állítólag nincs DNS-e. Mind1, nem értek hozzá..
APutyin ( 16 órája)

szandika92, akkor szólj a komoly tudósoknak, hogy ez egy majom szerinted, ne legyenek már idióták.
szandika92 ( 16 órája)

ez egy kismajom nézzétek meg jobban az arcát tuti az nem hiszem el
Krisszmen ( 17 órája)

Oks. Először is másodszor. harmadszor meg 4:D Ez valóban egy majom, vagy műanyag. Hosszabban nemtom kommentálni mert valamiért nem küldi el a rendszer amit nem nagyon értek sajna :S:S
solvagrid ( 17 órája)

Láttam a tv-ben állítólag egy mexikói ipse találta. Elmondása szerint sikoltozott a lény, és 3 órájába telt mire vízbefojtotta. Na bakker ezért utazni fényéveket XD. -Üdv földlakó .. -Anyád XD
Adamko ( 17 órája)

ez egy kisméretű majomfajta múmiája...
vmiki88 ( 17 órája)

még ha igaz is lenne, akkor is szerintem ez csak az űrlények kis házi állatai egyike lenne :D
teddy18 ( 18 órája)

Na meg ha olyan fejlett hogy képes a csillagközi utazásra kizárt hogy érdekelni fogja a mi vacak kis bolygónk
Playback2 ( 18 órája)

ja és még valami... ha képesek bolygóközi utazásra mennyi annak az esélye hogy egy medvecsapda foglyul ejti nem képes szabadulni és ott pusztul el?
Playback2 ( 18 órája)

emberek... még ha ki is alakult a világegyetemben máshol az élet még ha aktív helyváltoztatásra képesek is és még ha képesek is bolygóközi utazásra és még ha gerinces is... még egy laikus is képes besorolni hogy gerinces és valószínűleg emlős állat...
pecsidome ( 1