_
Suttogás
  • 2014. aug. 19.
  • 550
  • 12
  • 4
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D5200
Fókusztáv: 40mm
Rekesz: f/3.2
Zársebesség: 1/640
ISO: 320
Készült: 2014. aug. 08. 19:22
Kevesebb
Több

Krémusz   2014. augusztus 19.

Örülök nagyon, hogy ezt írod! Már régóta a fejemben volt egy ellenfényes, locsolós, bokeh-s kép, képsorozat. Jó volt megcsinálni, sok mindenre kellett figyelni. Sajnos a szerkesztésre már nem jutott a figyelmemből annyi, amennyi jó lett volna. Legalább lesz miért újra megcsinálnom ! :)

Rolling   2014. augusztus 20.

Csodálom,ahogy újabb alkotásokkal örvendeztettek meg bennünket.Te,Api,Lamerle,Elizabeth stb,,a tökéletességre törekedve ,kreatívan. Szereztem ,mikor a kép beszél s nem kell ódákat írni,mi mért olyan,,,Nekem elég az alkotás.(nem az itt lévő leírásodra gondolok.)Aki figyelemmel kíséri képeitek fejlődését ,látja érdemes tudatosan fényképezni.Ösztönöz másokat is,remélem.
Ahogy Szipál Márton mondja,,Ha valakinek sztori kell, vegyen egy regényt. A jó regényhez sem kell kép, egy jó fényképhez sem kell magyarázat."
További szép fényeket!

Krémusz   2014. augusztus 20.

Nagyon szépen köszönöm a szavaidat kedves Rolling! Még igencsak tanulóként tekintek magamra a fotózás terén, de tudom, hogy fejlődtem és sokat tanultam, örülök, hogy ezt észre is lehet venni a képeimen. De azt is tudom, hogy még rengeteget kell tanulnom, és sajnos a korlátaimmal is kezdek tisztában lenni. Engem is inspirálnak a ti képeitek. Rengeteget tanultam és tanulok folyamatosan itt tőletek. És az, hogy Apival, Lamerlével vagy Elizabethtel említesz együtt igencsak jól esik! De rájuk is, és még néhányatokra én abszolút példaképként tekintek és igyekszem ellesni dolgokat tőletek azzal együtt, hogy mégis valami egyéni, rám jellemzőt készítsek! Köszönöm!!!! :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban