_
hátra szaltó
  • 2010. dec. 13.
  • 704
  • 1
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A decemberi Brüsszel egyik látványossága a Grand Place-en adott műsor: fényjáték, rajzfilmek a Maison du Roi-ra vetítve, karácsonyhoz illő zenei kísérettel. Varázslatos hangulatú, különösen ha - mint a kép készítésének idején - esik a hó.

kreashot   2010. december 15.

Igen. Brüsszelben minden karácsonykor a Fő téren (Grand Place) erre az épületre rajzfilmeket, figurákat, stb. vetítenek, miközben hozzáillő, leginkább karácsonnyal, Télapóval kapcsolatos zene szól. Varázslatos a hangulata :-) Úgy bele lehet felejtkezni, hogy a hideget sem érzi az ember :-) De a Vörösmarty téri "bódé sorunk" ezerszer jobb, mint a brüsszeli :-)))

WadWanda   2010. december 15.

Elfogult vagy! Az idén ugyan nem látom a Vörösmarty bódésorunkat bár vannak fent képek vlm-től de szerintem azok szebbek mint a valóság. Na az a bódésor amit Te csodálsz...Budapest szégyene:(( és az országé is...
Azért mert a miénk ...még nem jó, egy nagy káosz, hangulat nulla...sajnos sok jót nem tudok róla írni max azt ha a Vörösmarty térit látja az ember akkor valahol otthon van, ennyi a pozitívum...

kreashot   2010. december 15.

Őszintén szólva idén még nem voltam a Vörösmarty téren, viszont a brüsszelit láttam. Kisebb, kevésbé karácsonyi és nagyobb a széljárás, mint a Vörösmarty téren (tavalyi emlékeim alapján). Nem nagyon értem, miért lenne szégyen, de nem gondolkodhatunk mindenről egyformán :-) Szerintem kimondottan jó ötlet, hogy olyan sok kézműves odagyűlik ilyenkor, mert egyébként elég nehéz megtalálni őket, és sok érdekes, kedves apróságot lehet beszerezni tőlük későbbi ajándékozás céljából :-) Időnként persze én is bosszankodom a tömeg, a szemetelés és a zaj miatt, de ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy ez csak időszakos. :-)

WadWanda   2010. december 15.

Csak a színvonal (hiánya) szégyen....de ettől függetlenül ha éppen otthon vagyok akkor én sem hagyom ki.:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban