_
küldetés
  • 2012. nov. 27.
  • 799
  • 26
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kis János. Vagyonőr. Több, mint egy éve télen-nyáron, szélben-esőben lelkesen nyitja távirányítójával a kaput nekem és a munkatársaimnak reggelente. Hárman váltják egymást ezen a poszton, délután veszik fel a műszakot és kilenc körül jár le a szolgálat. Egyedül ő az, aki kijön a fülkéből a hidegbe, hogy megbizonyosodjon róla, minden rendben van. Én kedvesen mosolygok és megköszönöm. A mai napig a nevét sem tudtam, csak örültem, ha ő van szolgálatban.
Gyártó: Olympus E-500
Fókusztáv: 60.0mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/13
ISO: 100
Készült: 2012. nov. 27. 07:44
Kevesebb
Több

Leicapress   2012. november 27.

Azért a cső kicsit zavar. Ha korlát, legyen lépcső is. Ha kapuőr, lehetne sorompó, mint ajtó. Nem próbálod meg még párszor? Azt hiszem, hogy a fotográfia jórészt elmélkedés, elemzés, s ha ez megvan, jöhet a katt. Tudom, hogy Te inkább a kattot szereted, de szerintem jó róla akár közösen is gondolkodni. Nekem nagyon szimpi lenne, ha még foglalkoznál ezzel a témával. Persze mindezt magamra vonatkozva is írom.

Leicapress   2012. november 27.

Mondjuk a bácsi arca meg nagyon tetszik, az, hogy a szemüveg nem metszi a szemét, nyílt, őszinte embert sikerült ábrázolni, ez jön le. A fények is tetszenek.

kisklau   2012. november 27.

Ez egy feljáró, de nem lépcső, a kapu meg egyébként gáz és onnan nyitja a kaput. (egyébként tudna a fülkéből is) de Ő ilyen típus. Azt mondta, hogy ilyenkor már nagyon álmos és jobb, ha kinn van. Dohányzik is, már többször láttam, de szigorú menetrend szerint :) Amikor viszem a fiamat a suliba, akkor szívta éppen, és amikor visszaértem már nem, és mondta, hogy ma már nem is (munkában)

Igen, jól ismersz. Nekem inkább a katt :))) Ha én ezen még gondolkodom és újrafotózom, az nekem már sosem lesz ugyanaz.
Persze a véleményeket szívesen olvasom :)

Nagyon aranyos és jóindulatú bácsi. Mondta, hogy régen az uszoda tetején is lefényképezték, mert felmert menni, de akkor mekkora nagy volt a szakálla :)

DosaAndras   2012. november 28.

Szerintem ez így jó ahogy van! Jót tesz az FF és a Security/vagyönőr felirat láthatóság is nagyon tudatos! Ötös! :)

kisklau   2012. november 28.

Nagyon köszönöm :)
Jani bácsinak is adok belőle majd, szerintem örülni fog neki :)

dino   2012. november 28.

az egeszen biztos, hogy több van a tekinteteben, mint vagyonör... intelligencia, kulturaltsag, szolgalatkeszseg ... es sok egyeb pozitiv kkisugarzas is atjön... klassz !

kisklau   2012. november 28.

Amit mesélt, abból arra gondolok, hogy remek ember....

oldfire   2012. december 28.

Gratulálok és boldog Újévet kívánok!

Doxa   2012. december 29.

átnéztem a 19 képet... messze ez a legjobb az én véleményem szerint....toronymagasan..
megnéztem egy pillanatra és kellett vagy 2 perc mire el tudtam szakadni a képernyő elöl... utána picit lightosabban de hasonló érzésem támadt a "lángos sütős néni" képnél...

kisklau   2012. december 30.

Nagyon köszönöm :) Végül én sem gondoltam, hogy ennyire sokat fog számítani, hogy megszólítok egy embert, akit naponta látok és ennyi mindent elmond az életéből. Azóta máshogy nézek már rá, és ha lehet még kedvesebb vagyok.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban