Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Hagymát felaprítom, és a zúzott fokhagymával megdinsztelem.
Míg a hagymák dinsztelődnek, az oldalast a csonttal ellentétes oldalon behasogatom és besózom.
Amikor a hagyma megdinsztelődött hozzáadom a szósz többi hozzávalóját (hús és só kivételével minden más), majd szépen összefőzöm sűrű szósszá.
Az oldalast sütőtálba helyezem és teljesen beborítom az elkészült szósszal, ügyelve, hogy a bevágások is jól felteljenek vele.
Sütőben lefedve kb két órát sütöm lefedve (kb fél óránként ránézek és a szósszal locsolom), majd mikor már szinte leválik a csontról leveszem a fedést és pirítom még kb 15-20 percen keresztül.