_
Húsvéti párizsi-krém torta
  • 2013. márc. 29.
  • 785
  • 23
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gyártó: OLYMPUS IMAGING CORP. VG120,D705
Fókusztáv: 4.7mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 80
Készült: 2013. márc. 29. 15:00
Kevesebb
Több

ibi67   2013. március 29.

De gusztusos. Megkínálsz? A kép gyönyörű, látszik, hogy finom a torta. Kellemes húsvétot!

Kedvenc utazásaink   2013. április 02.

Ibi, Márta, Mária és Zsazsa!!! Köszönöm a hozzászólásaitokat!! A család kedvence!!!

Kedvenc utazásaink   2013. április 07.

Szívesen küldöm a receptet, mert egyszerű, gyors!!!!
Hozzávalók: 2 dl habtejszín, 20 dkg kr.cukor, 25 dkg ráma, 10 dkf porkakaó
A tejszínt + a cukrot keverés közben felforralom , ha forr+ 2 percig még keverem a lángon. A ráma margarin összekockázom és belerakom a cukros forró tejszínbe, addig melegítem, hogy forrjon ezzel is. kb 2 perc forrás után lángon hagyom keverem. Kész beleszórom az összes kakaóport és simára keverem. Amikor kihűtöm és habosra keverem kézzel, vagy géppel. Ez az igazi párizsikrém ami a csemegékben is van és sokáig eláll. A lúdláb krémje. Akkor ugye a meggy -befőtt jár bele
és a csokislapra egy réteget kennek. Fantázia dolga a többi. Így született az tojás alakú húsvéti torta. Ezt még csokival bevontam
Szeretettel Jó étvágyat!!!

Vilmányi Sándor   2013. április 07.

Nagyon szépen köszönjük. Feltétlenül ki fogjuk próbálni. Már rutinból érződik, valóban nagyon finom lehet.
Egyúttal szerettel hívunk látogatóba albumainkba. Nekünk azok a kedvenc utazásaink.

csiri40   2013. április 17.

Izgat a zöld díszítés ..... miből van ????

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban