_
Kivi  bomba  torta
  • 2011. ápr. 02.
  • 2108
  • 1
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Saját ötlet, így a receptet is nagy vonalakban adom meg
Piskótalapot sütöttem egy gáztepsi nagyságút .1cm vastagságút. kb 4-5 tojás
Mascapone sajtkrémet kikevertem habosra porcukorral. 1 doboz trópusi gyümölcsöt leszűrtem és kivit kockára vágva hozzáraktam Így sárga narancs piros és zöld szín a fehér krémbe jól érvényesül. Kb 1-2 literes habüstbe beleszabtam a piskótát. 1 kört vágok majd belepróbálni ,hogy mekkora cikket vágjak ki. A krémet belerakom és a maradék piskótából lefedem a krémet Illesztgettem Hűtőbe 1 éjjel úgy átfagy, hogy kiboríthatom egy tányérra. finom lekvárral nagyon vékonyan bekennem, így ráragad a kivi szelet. Szintelen zselét főzök és a tetejénél kezdve kanállal rámerígetem. Nem ennyire macerás csak érthetően szerettem volna leírni. Nagyon finom , azért nincs kép a felvágás után, mert megette a Családom!!!
Gyártó: Sony DSC-W50
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/20
ISO: 320
Készült: 2006. dec. 25. 12:23
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban