_
  • 2021. jún. 17.
  • 158
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
CDC: 5888 HALOTT 329 021 Sérült A COVID-19 Lövésektől - Több Mint Az Előző 29 Éves VAERS Oltási Halálozás!

A kísérleti COVID-19 injekciókat követően regisztrált halálesetek a héten megugrottak, mivel a CDC tegnap több adatot adott hozzá az amerikai kormány által finanszírozott, a vakcinákkal kapcsolatos mellékhatások jelentési rendszeréhez (VAERS), amely az oltások okozta sérüléseket és haláleseteket követi nyomon.
Míg a VAERS-ben szereplő információk nyilvánosan hozzáférhető információk, a vállalati média továbbra is cenzúrázza azokat, és bárkit, aki meri nyilvánosságra hozni az Egyesült Államok kormányától származó információkat , a „ tényellenőrök ” „ hamis hírnek ” minősítik .
A tegnap, 2021. június 11-én közzétett adatok 5888 halálesetet sorolnak fel a COVID-19 lövéseket követő 329 021 sérüléses eset között . Van még 5884 életveszélyes eset , 43 892 ER-látogatás , 4583 állandó fogyatékosság és 19 597 kórházi ápolás .
Ennek szemszögéből nézve ezek az összegek egy 6 hónapos időszakot jelentenek 2020 decembere óta, amikor az FDA sürgősségi engedélyt adott ezekre a lövésekre, és az összes halálozás meghaladja a VAERS-ben az elmúlt 29 év oltásait követően regisztrált halálozásokat, mivel 1992 eleje.
Ez népirtás. És amint azt sok más nézeteltérő orvos és tudós kijelentette, ezek biofegyveres lövések, amelyeket eugenikusok terveztek a világ népességének csökkentésére.
A COVID-19 lövések mellékhatásainak európai adatbázisa: 13 867 HALOTT és 1 354 336 sérülés
A CDC És Az FDA Végül Elismeri A COVID Lövésekből Adódó Szívgyulladásos Problémákat
A CDC és az FDA az elmúlt héten , 2021. június 10-én találkozott , és végül beismerte, hogy több száz bejelentett myocarditis és pericarditis (szívgyulladás) eset történt az mRNS felvételek után.
E találkozó előtt csak annyit voltak hajlandók beismerni, hogy „ritkán” előfordultak vérrögképződések az agyban, miközben számtalan egyéb jelentett állapot figyelmen kívül hagyását választották, köztük számos más típusú vérrögöt.
A június 10-i jelentés szerint 216 szívgyulladásról számoltak be a Pfizer és a Moderna lövések első adagja után, 573 jelentés pedig a második felvétel után.
Az első lövés után a medián életkor 30 éves volt, míg a második lövés után a medián életkor csak 24 éves volt. Több mint kétszer annyi férfit érint, mint nőstény.
Tekintettel arra a tényre, hogy ezek a jelentett esetek a tényleges eseteknek csak csekély hányadát képviselik, a VAERS-hez való bejelentés passzív jellege miatt nyilvánvaló, hogy nemzeti válság van a kezünkben, amelyet a gyógyszergyárak és kísérleti felvételeik okoznak.
A kormány nem a barátod, és nem számít, ha piros vagy kék államban élsz, mivel ezek mind oltást támogatóak.
Míg a vörös állam egyes kormányzói intézkedéseket tettek az oltóanyag-útlevelek útján történő megkülönböztetés megakadályozása érdekében, az Egyesült Államokban egyetlen kormányzó sem lépett fel annak érdekében, hogy véget vessen a hatalmas kampányoknak, hogy minél több embernek juttassák be ezeket a biofegyvereket, amelyek most gyermekekre összpontosulnak. , annak ellenére, hogy erre hatalmuk van végrehajtó hatalmuk révén.
Nem egy. Mindannyian bűnrészesek gyilkossággal.‼
Kevesebb
Több