_
Jégbor - kóstoló
  • 2013. szept. 12.
  • 279
  • 24
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A Sümegi és Fiai Pincészet a Hajós-Bajai borvidéken családi tradíciók és a legmodernebb technológiák ötvözéséből született meg. A központi pincéjük a 32 hektáros szőlőültetvény Baja mellett fekszik. A hazai JÉGBOR- és ÜRMÖSBOR- készítés alapköveinek letéteményesei.
Gyártó: Panasonic DMC-S1
Fókusztáv: 5mm
Rekesz: f/3.1
Zársebesség: 1/125
ISO: 100
Készült: 2013. szept. 08. 15:35
Kevesebb
Több

bokamari   2013. szeptember 12.

Hű, bizony, csodás!!
No, meg sosem ittam még jégbort!!
Megízlelném!:)

irenne56   2013. szeptember 13.

Mi is csak üzletben láttunk jégborral töltött palackot, az árát el sem árulom, több ezer forint! :((
Itt megkóstoltuk, - édes desszert bor - nem lett a kedvencünk! :((

Köszönöm Nektek a szorgalmas látogatást és a szívecskéket! :))

Rolling   2013. szeptember 13.

Szép kompozíció. http://www.boraszportal.hu/borlexikon/j/jegbor/
A 03,5 l átlag 6-8 ezer,de van 16 ezerért is.A z étkezés csúcspontján fogyasztják,,az a réteg,aki kortyolgatja ,nem csirkeaprólékot vacsizik,,,mellényzsebből kiperkálja.Nagyon magas cukortartalmú,de érezhető a bor,szőlő íze is.

irenne56   2013. szeptember 13.

Köszönöm kedves Rolling a linket, elolvastam! :)) Én akkor nem is leg-legdrágább kategóriát néztem az üzletek boros polcain! :)) Én nem iszom, a párom néha borozgat, ő marad a száraz fehér bornál, amit az itthon főzött paprikás krumplihoz kortyolgat! :))))))))

Ildikó.   2013. szeptember 13.

Vidám őszi fotó! Nem vagyok borrajongó, de szívesen megkóstolnám! Az édes borok állítólag konty alá valóak!:))

irenne56   2013. szeptember 18.

Köszönöm szépen Ildikó és Elizabeth a véleményeteket és a látogatást! :))

Kedvencnek jelölték
Albumokban