_
Jeges tél

Jeges tél

iiilona

Tél 2016

  • 2016. jan. 04.
  • 344
  • 32
  • 8
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
megérkezett a tél, hideg és jég van. Hó még nincs...

Hermi   2016. január 04.

Lesz hó is, ne félj... nálunk csak 2-3 cm van, mégis szinte lehetetlen közlekedni...
Ilona, te merre élsz?

iiilona   2016. január 04.

Románia, Erdély, Hargita megye, Székelyudvarhely. Hermi - már el is kezdte a pilinkézést -. Lehet, itt is reggelre nehéz lesz a közlekedés,

Hermi   2016. január 04.

Köszönöm, hogy megírtad, csodaszép helyen laksz!
Ugye-ugye, ti sem maradtok ki az égi áldásból, csak meg ne unjátok!:-D

Hermi   2016. január 04.

Én már nagyon unom a telet, leginkább a csúszás miatt... Felétek viszont - úgy tudom - nagyobb havazások is szoktak lenni... Hát most inkább valahol a Karib-tengeren húznám meg magam tavaszig:-DD

iiilona   2016. január 04.

Hermi, nem tudok hált adni az égieknek, hogy eddig megúsztuk, hó, jég nélkül. Sőt a múlthét elejéig, még pluszokat mutatott a hőmérő napközben. Nemcsak a lábunkat kímélte, a fűtési számlánkat is.
Valóban, az van, ha egyszer leeset a hó, akkor általában április közepéig marad, a kelő hideg kíséretében. Na már, ha a felfordult éghajlati furcsaságok nem szólnak bele. Azt hiszem, én is unom már a telet. Max. két hét és menjen az Északi-sarkra. A tegnapelőtt hallottam, hogy ott, hiány van a mínuszokba, 0-1 fok volt, itt -15.

Hermi   2016. január 04.

Tudod Ilona, szívesen odaküldeném az Északi-sarkra én is a telet, mert amúgy is nagyon fagyos vagyok, de az ilyen -10 fokokat aztán már tényleg nehezen viselem, most is annyit mutat a hőmérő, még szerencse, hogy pillanatnyilag legalább a szél nem fúj... Aztán megint havazást, majd kicsit enyhébb időt, de ónos esőt ígérnek, azt aztán a hátam közepére sem kívánom...:-( Olyankor inkább szobafogságra ítélem magam, mert szinte pánikban vagyok a csúszós úton... Már alig várom, hogy újra legalább 5-10 fok legyen pluszban!

Kedvencnek jelölték
Albumokban