_
Megnyitás előtt 1
  • 2020. aug. 20.
  • 194
  • 6
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 400
Készült: 2020. aug. 19. 15:28
Kevesebb
Több

anna schwelung   2020. augusztus 20.

Tiéd volt az utolsó feltöltött fotó, csütörtök délelőtt 10-11 óra körül.
Megint bedöglött a rendszer :-(
Többnapos munkaszünet lesz...

hmika   2020. augusztus 22.

Most léptem be és megláttam a hozzászólásod. Nem kaptam róla értesítést. Úgy láccccik megint nem gömbölyű valami. Megpróbálok képet feltenni.

anna schwelung   2020. augusztus 22.

Persze, hogy sikertelen! ...de majd valamikor megjelenik ez a fotód, az alap albumba téve.
Én mindig megnézem ezt az oldalt és ha órák telnek el az utolsó feltöltés óta, akkor nagy gáz van.!! ...még ilyen kevés aktív indás esetén is.
Jelenleg azt írja, hogy augusztus 20-án 3 képet töltöttél fel. (szerintem 9-10 óra körül) Vagyis halott a rendszer. Sokan nem figyelnek erre és töltik fel a képeiket, holott láthatják, hogy csak pörög, pörög, töltené a rendszer, de nem tudja.
Ha majd elindul valamikor napokkal az ünnepek után, lesz olyan indás, akinek 15x is megjelenik ugyanaz a fotója :-) :-( :-(
https://indafoto.hu/

H1N1   2020. augusztus 24.

Nekem egy feltöltésem /4 kép/ volt, de azok sem jelentek már meg! Most ott tartunk, hogy akkori azonnali hiba jelzésem után sem történt még semmi!!!

hmika   2020. augusztus 25.

Én hétfőn próbálkoztam, de akkor még nem működött, azóta nem is próbáltam.

anna schwelung   2020. augusztus 28.

Én tudtam, hogy csak kedd du. vagy este lesz jó a rendszer.
Az elmúlt időszakban, ha pénteken omlott össze, hétfőn még nem csinálták meg, csak kedden. Kedd délután vihogtam is a rengeteg egyforma feltöltött fotón. Aki türelmetlen volt, hússzor is próbálkozott :-)

anna schwelung   2020. augusztus 28.

hmika - H1n1:Amikor nem tölt fel a rendszer, az értesítések is leállnak.Én olyankor az ismert fotós egy-egy képét megkeresem, írok rá, gondolván, csak megnézi az utolsó képét, van-e írás rajta.
Egyébként ha feltöltés előtt rámentek az indafoto.hu oldalra és ha az utolsónak feltöltött fotós képe alatt, mellett látjátok, hogy órák teltek el, bizonyára rossza a rendszer. Mert iylen kevés indás esetében is kevesebb idő telik el egy-egy feltöltés közt.
Én olyankor sosem próbálkozom, nincs miért. Most is figyeltem, hmika az utolsó, napokig, behalt az inda.

hmika   2020. augusztus 28.

Egyszer nekem is sikerült több példányban feltenni néhány képet, de most már tudom, hogy nem kell erőltetni, amikor elsőre nem megy. Úgy látszik kiértékelemezték a rendszerkarbantartó személyzet egy részét.

Kedvencnek jelölték
Albumokban