_
IMG 2250
  • 2015. ápr. 29.
  • 458
  • 7
  • 11
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon PowerShot S5 IS
Fókusztáv: 6mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/800
ISO: 80
Készült: 2015. ápr. 22. 13:45
Kevesebb
Több

Hermi   2015. április 30.

Köszönöm Béla, nagyon szépen helyreállították:-)

mammaróza   2015. április 30.

Hermike! Bocsi, de eme hozzászólásommal nem a fotódat méltatom, egész más vizekre evezek!!:)
- Nektek mi a meglátásotok? Szépen apadni kezdett az Inda népe!!!.):) ... lassan már a "legalább 5 kedvenc" gyűjteménybe is alig tudok összekaparni pár fotót!!:):):):) Pedig a nyaralási szezon még messze van!:)

Hermi   2015. április 30.

Mammaróza: nekem nincsen gyűjteményem, nem is igazán tudom megítélni a felvetett problémát, de nem lehet, hogy sokan pont arra várnak, hogy majd a nyaralás alatt gyűjtenek képeket? Lehet, hogy év közben leköti őket a munka-gyerek-munkahely-stb.?? Bocsi, én nem tudok ehhez érdemben hozzászólni...:-(

mammaróza   2015. április 30.

Itt bőven válogathatsz a gyűjtemények között! Bármelyikbe, sőt mindegyikbe berakhatod a képeidet!! http://indafoto.hu/gyujtemenyek/oldal/1?search=simple&textsearch=fulltext&text=Budapest
Ha még nem raktál be gyűjteménybe, egy kicsit segítek, de ha igen, akkor vedd tárgytalannak:):)

Rákattintasz a neked kedvezőre gyűjteményre, megnyílik az ablak,- jobbra fent találhatod a feltételeket, - aztán tovább, fent megkeresed a "hozzáadás" mezőt, katt - kiválasztod a sajátodból az oda illő képeket , majd alul a mentésre katt ... és már ott is vagy a gyűjteménybe!!
http://indafoto.hu/gyujtemenyek itt pedig kereshetsz, virágokat (van bőven)- állatokat... végiglapozod és minden fotódat hozzáadhatod ahova illik!:):)

Akár Te is lehetsz gazdája egy gyűjteménynek: Pl "Várbazár" - ilyen még nincs (nem találtam)!

mammaróza   2015. április 30.

Az előbbi hozzászólásomat, majd inkább annával megvitatom!:):):):)

Hermi   2015. április 30.

Köszönöm Mammaróza a szíves invitálást, ráérő időmben böngészni fogom az oldalt!:-))
Ami az előbbi gondolat menetet illeti, valóban talán Anna jobban ért hozzá, mint én, ő biztosan többet tud hozzáfűzni, sajnálom, hogy nem vagyok képben...:-(

Balla Béla   2015. május 01.

@mammaróza : Ne izgulj, mindig van egy kis visszaesés, aztán esetleg egy fellendülés. Éppen tegnap kedvencelt Anna egy 8 éves képemet és ő volt a másidik kedvencelője a 375 megtekintés után. http://indafoto.hu/bela/image/918143-015fed68/43877 Valaki mindig rátalál egy képre ami érdekli és ez magával vonzza a többi érdeklődőt. Nekem olyan képem is van amit ezerszer láttak de még nem kedvenceltek - pedig szép norvég tájkép. Türelem szívecskét terem! :-))

mammaróza   2015. május 01.

Kedves Béla!:) A szívecske miatt nem aggódom! Itt vagyok hat éve, nem azért kattintgatok, hogy minél többet kapjak belőle!:):):) Az sem zavar, ha nincs a fotóm mellett egy sem! (az nem mondom, hogy nem örülök neki) ... csupán az jutott eszembe a minap, hogy az elmúlt években a 20-30-40 kedvences gyűjteményekhez hetente 1-2 fotót simán hozzá tudtam adni, szerintem mások is! Mostanában már a 15-ös gyűjteményhez is néha fel kell "túrnom" a fél albumot, mire ráakadok!:):):):)

Kedvencnek jelölték
Albumokban