_
pupusas salátával..
  • 2013. ápr. 13.
  • 412
  • 15
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Csirkemellel, és májjal töltött finomság..

A tésztához:
30 dkg liszt, 1 teáskanál sütőpor, 1 teáskanál só, 50 ml olaj, 120 ml víz,

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük.

A tölteléket úgy készítettem, hogy csirkemellet, és csirkemájat apróra vágtam, és hagymával fokhagymával borssal ételízesítővel ízesítve megpároltam, kicsit le is sütöttem.

A tésztából csippentettem egy darabot, kinyújtottam a deszkán, és beletettem a húst. a széleit lenyomkodva a hot-pan-ben megsütöttem, de jó egy sima serpenyő is. Mellé friss salátát tettem, f.hagymás öntettel, és kissé felturbóztam még paprikával, paradicsommal, sonkával..

El Salvador nemzeti étele, olyasmi mint a quesadillas. ( töltött tortilla) Csak itt nem 2 lap van összesütve a töltelékkel hanem bele kerül a töltelék. Nagyon finom is kiadós étel. Gyorsan készen van vacsorára, uzsonnára tökéletes.

Jó étvágyat...
Gyártó: Olympus u1060
Fókusztáv: 6.6mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/4
ISO: 100
Készült: 2013. ápr. 13. 14:03
Kevesebb
Több

iiilona   2013. április 15.

Jól néz ki!
Szeretem ezeket az ízeket, a családom is. Keresem én is az újat.

Gyöngylány   2013. április 17.

nagyon finom.. készítsd el.. a tölteléket változtathatod ízlésed szerint.. :)

Kati-ka   2013. április 19.

Nagyon gusztusos,számomra újdonság,el fogom készíteni!

Gyöngylány   2013. április 21.

Én a Facebookon találtam rá a receptre, bár más töltelékkel, de azonnal megtetszett az alaptészta.. nem macerás, és tetszésed, pénztárcád szerint választhatod bele a finomságot.. :)

Kedvencnek jelölték
Albumokban