_
Zones II.: Cloud Zone
  • 2010. márc. 16.
  • 553
  • 16
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A képet 2010. március 15-én, délután negyed 4-kor készítettem Rákoskeresztúron. Dorkával és Robival sétáltunk egyet a környéken, mert elég érdekes idő volt, pláne ami az égboltot és a felhőket illeti. Az emlékműveknél ünnepi képek helyett készítettem egy infra-hatású párképet, első darabját itt láthatjátok! Állványról lőttem polárszűrővel, a Tamron 17-50 F2.8 volt fent.

hamulus   2010. március 17.

Érdemes volt erre a fára szánni az időt. :) Jó lett a kép a fával és a felhőkkel. Bár a háttérrel nem vagyok teljesen kibékülve. Nem hiszem, hogy az iskola felé fényképeztem volna... Legközelebb szólj, hogy álljak ki a képből. :)

Guildenlenny   2010. március 17.

Köszönöm Dorka! Direkt nem szóltam, szerintem jót tesz az a kis élet a képnek :) Körbejártam a fát és ez volt a legizgalmasabb oldala. Amihez még ugye közrejátszott a fény iránya és a kívánt maximális polarizációs hatás elérésére való törekvésem is. Szerencsére annyira azért nem markánsak az épületek és eléggé távol vannak. Most mit csináljunk, városban vagyunk és kész... :)

James Cage   2010. március 17.

nem kell a rizsa, jo lett es kesz :D egyertelmu kedvenc ;)

Guildenlenny   2010. március 18.

James xD Nagy oltás volt ez a hsz., de igazad van, majd máskor kevesebbet tépem a számat. Vagy legalábbis igyekszem... :) Köszönöm szépen a dicséretet.

James Cage   2010. március 18.

Ah csak vicceltem, tudom ilyenkor mindig benne van az emberben egy kicsit, hogy vajon tetszeni fog e masoknak is ugy, mint nekem... ok is latni fogjak e azt benne, amit en... aztan gondoltam oldom egy kicsit a feszultseget... :)

Babszi   2010. március 19.

Fantasztikus lett!
Rizsa nélkül...
:-)

Gyenis   2010. március 20.

Naná hogy tetszik! Annyi hogy a hordótorzítást javítottam volna, mert a szembe lévő épület tetője erősen görbe.

Guildenlenny   2010. március 20.

Köszönöm Gyenis! Ismét védekező álláspontra kell helyezkednem a saját és a felszerelésem érdekében :) A szemben lévő épület teteje eleve fektetett hengerpalást alakú, azért nem egyenes... Az mondjuk tény, hogy a Tamron 17mm-en - ami azért nem egy olyan hű de nagy látószög - bitangul behúzza a teret, de tapasztalataim szerint a hordózás nem jellemző rá. Vagy nem is erre gondoltál? :)

Gyenis   2010. március 20.

De, arra gondoltam. Viszont ha a tető alapból görbe akkor nem szóltam. Amúgy itt az obi, azért nagylátón párnázik kicsit: http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban