_
Rododendron virágzásban 2
  • 2018. máj. 09.
  • 273
  • 10
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 38mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/125
ISO: 400
Készült: 2018. máj. 07. 09:38
Kevesebb
Több

anna schwelung   2018. május 09.

Egy néző és 3 kedvenc :-(
Feltehetően nem mindenki nyitja meg a képet, talán csak kedvenc gombot nyom az indafotó nyitóoldalon.
Az indafotó halála...

fülemüle   2018. május 09.

Én is elgondolkodtam már, hogy mi lesz velünk? Nagyon sokan a régiek közül átmentek passzivitásba. Kevesen maradtunk aktívak. Az újaknak örülök, de ők sincsenek sokan. Én még mindig érdeklődéssel nézem meg a többiek fotóit! Pedig nem dúskálunk fotómegosztó oldalakban!

anna schwelung   2018. május 09.

Érzem és van is néhányukról információm, hogy FB, twitter, insta elvitte Őket...
Többen idősek vagyunk, vagy még idősebbek, akik érthetően nehezen mozdulnak, télen félve az eséstől, nyáron a hőségtől...
Nagyon megcsappant a létszámunk, de továbbra is tartom, hogy az inda évekkel előtti újításai elsősorban a lájkolást helyezik előtérbe.
Én még mindig a RS feed-et használom, ott is jelzi, melyik az utolsó fotó, melyet láttam. Bár használata lassú, viszont meg kell hozzá nyitni a fotót!!

fülemüle   2018. május 09.

Én mindig megnyitom a fotókat, mert akkor látom teljességében. Igazad van, a Facebook és a többi népszerű oldal vonzó és oda is fel lehet tenni, de szerintem a legnagyobb ingyenes megosztó oldal csak az indafotó és a fotózz.hu, bár ez utóbbi elég macerás, sok a megkötés. Lehet, hogy az idősödés is közrejátszik,de a lájkolás mindenütt általában fontos. A különbség a minőségben van, amíg az említett oldalakon a személy a lényeg, itt a fotó.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban