_
Egy kis sörözgetés
  • 2019. márc. 06.
  • 212
  • 7
  • 18
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Egy kis sörözgetés, egy kis nosztalgia az 55- éves találkozóról. Kéthetes "igazolt"hiányzás után ezzel jelentkezem. Ma két hete, hogy "férfiasan" bevonultam a kórházba és némi "hiánnyal" 10 nap után hazaengedtek. Mire szép tavaszi idő lesz folytatom a fotózást.
Gyártó: Olympus FE-120
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 100
Készült: 2009. máj. 29. 14:59
Kevesebb
Több

nevetnijo   2019. március 06.

Egy kis sörözés mindig jól jön. :) Gyors gyógyulást kívánok!

fülekibácsi   2019. március 06.

Köszönöm mindenkinek, a legjobb úton járok. Naponta kötözésre járok még egy néhány napig, saját lábamon.

fülekibácsi   2019. március 06.

Anna: nekem is hiányzik már egy kis fotózással összekötött séta a természetben.

fülekibácsi   2019. március 07.

Béla: Köszönöm, a legjobb úton járok. Fiatal, csinos nők foglalkoznak velem. Ők tudják miért! :-D

anna schwelung   2019. március 08.

Közhírré tétetik!
Amennyiben gondotok van az indafotó aktivitás számlálóval itt bombázzatok! Ezt a címet kaptam egy elmúlt időszakban még azon a területen dolgozó indástól:

" Helló!
Én már nem vagyok illetékes a kérdésben 2018 óta. Keressétek dro-t, vagy vj-t bizalommal. dro@mail.inda.hu vagy vagoj@mail.inda.hu. János egyébként a supportot is kellene, hogy kövesse, így talán ő a legilletékesebb.

Üdv és jó (Inda)fotózást továbbra is! "

anna schwelung   2019. március 08.

Minden érdekelt részére!
Ebben a válaszban kaptam egy címet, melyre írhatunk bárminemű indás hiba kapcsán. A jelenlegi számláló hibát majd a jövő héten valamikor orvosolják.

"Látom már melyik számlálóról van szó, utánanézünk azonban nem tudom kicsoda és hol jelezte ezt korábban, mert nem látok ezzel kapcsolatosan levelet de ettől függetlenül könnyen lehet, hogy van.
A mai nap biztosan nem lesz már alkalom rá, hogy megnézzük az eredetét, de jövőhéten igyekszem utána járni a dolognak, biztosat ezzel kapcsolatban sem ígérhetek mikorra lesz megoldás, de most már legalább tudunk róla.
Jó hétvégét és minden jót, a jövőben kérem a support@inda.hu címre írjatok bármilyen technikai anomáliát vagy hibát észleltek."

nevetnijo   2019. március 08.

Köszi anna az infót, ügyike vagy. :)) Mostanában én azt tapasztaltam, hogy a képrendezőben ugyanazt a fotót duplán mutatja, holott más van ott. A képek címét ha nem itt írom be, hanem a képeinél, akkor sokszor nem vesz tudomást róla, ugyanaz marad, mint ahogy feltöltöttem. Lehet írok is, hátha bombázással kicsit felrázzuk az indafotót. :))))

anna schwelung   2019. március 08.

Igen nevetnijo! Mindenképpen a support@inda.hu címet bombázd Te is!
Én a képek címét, címkéket a kezdetek óta az aktuális fotón teszem meg...csak ha valamiért mobilról töltöm fel, akkor használom a képrendezőt. Pedig normál esetben is az lenne a praktikusabb!

anna schwelung   2019. március 08.

A hiba kijavításáig én nem írok többet, de most megmutatom a 20 perccel ezelőtt kapott levél részletét egy kedves indás szakembertől:
"...Igen ez egy automatikus válaszüzenet, a kollégák most nem fognak többet tudni segíteni a support@inda.hu címen sem, egyeztettem már velük és a fejlesztőkkel is.
Jövőhéten megnézik a számláló problémát elsőre azt tudtak most így péntek délután hirtelen mondani, hogy nem történt rendszer szintű változás, ami okozhatott volna bármit gondot.
Jó hétvégét kívánok én is...."

nevetnijo   2019. március 09.

Vannak fejlesztők??!?!? Ez nem nagyon látszik meg az indafotón. Írtam én is, hátha...

anna schwelung   2019. március 09.

21:45-kor ma este ezt kaptam:
"Tisztelt Felhasználó.

Köszönjük, hogy jelezte felénk az észrevételét, már pénteken beszéltünk egy másik felhasználóval ezzel kapcsolatban.

Jövőhéten megnézik a számláló problémát a fejlesztők, így pénteken délután első ránézésre azt tudták mondani hirtelen, hogy nem történt rendszer szintű változás, ami okozhatott volna bármit gondot, de utána néznek.

Addig is köszönjük előre is a türelmét.

Üdv,
Az Inda csapat "

Balla Béla   2019. március 11.

5 nap után beindult a számláló! Az, hogy mennyire hiteles - vitatható. Az elmúlt 5 nap adatait is közli, amit kétkedve fogadok. Egyrészt azért mert ha mért akkor mi volt a fennakadás, miért nem írta ki. Másrészt ha nem mért, honnan tudják az adatokat? De ez legyen a legkisebb gondunk.

Kedvencnek jelölték
Albumokban