_
Hólocsolás...fejetlenség
  • 2019. jan. 28.
  • 207
  • 6
  • 4
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Ez valóban megtörtént. Nem azért locsolja a havat, hogy nőjön, hanem fogyjon.
Gyártó: Nikon COOLPIX P5100
Fókusztáv: 18.6mm
Rekesz: f/4.3
Zársebesség: 1/60
ISO: 157
Készült: 2013. febr. 17. 09:57
Kevesebb
Több

anna schwelung   2019. február 02.

hihihihííííh
Nagyon hülyék a zemberek!
1987. januári nagy havazás. A ház népe vasárnap délután összefogott, hogy eltakarítsa a felgyülemlett havat a hétfői autós induláshoz, hiszen a takarítás ellenére szombat reggel óta igen sok esett.
Már nem volt hova tenni, valaki kitalálta, felemelik a csatornafedeleket és zutty bele.....de idővel az is megtelt. Még egy okoska bedobta, locsoljuk le forró vízzel a közös helyiségből slaggal. (akkor még nem számított a vízdíj)
Kis idő múlva kiderült, az is értelmetlen.....Így aztán hétfőn ki-ki gyalog indult a buszokhoz, hogy azokkal még bemenjünk a városba, de délután gyalogolhassunk haza lábszárközépig érő hóban a városon keresztül Kelenföldre. Én pl. a józsefvárosi pu-tól:-( :-(

fülekibácsi   2019. február 03.

A mi emberünknek nem jutott eszébe felemelni a csatornafedeleket, kupacba rárakta a havat, mondván onnan jön fel a meleg pára. Biztos jött, de nem elég, azért locsolta hideg vízzel. A hó összepréselődött, éjszaka a fagytól egy jég tömb lett. Egész Budapesten már nyoma sem volt a hónak, nálunk még igen. Ekkor jött egy "ütős" ötlet, szétverte a jeget és kihordta az utcára az úttest szélére. Ott a kocsik gyorsan elintézték. Gondolod, hogy levonta belőle a tanulságot? Nem! Minden évben ezután is így csinálta.

Kedvencnek jelölték
Albumokban