_
Legyen vidám az új évetek!

Legyen vidám az új évetek!

frangipani

Mesterségem címere

 • 2019. dec. 31.
 • 219
 • 16
 • 21
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2015. okt. 27. 17:22
Kevesebb
Több

nevetnijo   2019. december 31.

De jó kis vidám fotó! Köszi frangipani, neked is BÚÉK!

frangipani   2019. december 31.

Köszönöm lányok, legyen nagyon szép az új évetek! :-)

anna schwelung   2020. január 02.

Az indafotó is boldog új évet kíván a maga szokásos módján!
Csütörtök de. 10 óra óta ismét szívatja a kalandvágyból itt maradt 25-30 őskövületet :-(
Ugyanis ennél többen már nem maradtunk ezen a nyomorúságos közösségi oldalon!

frangipani   2020. január 03.

Anna: tegnap nekem is igen gyanús volt, hogy reggel óta nincs fenn egyetlen frissen feltöltött fotó sem. Aztán az ilyenkor megszokottakhoz hűen nem jött értesítés a hozzászólásokról. Most akartam írni az illetékeseknek, és láttam, hogy megtelt a postafiókom tegnapi hozzászólás üzenetekkel, így találtam meg a tiédet is. El sem akarom hinni, hogy ilyen gyorsan javították az oldalt. Vagy ne legyek ilyen naiv...?

anna schwelung   2020. január 03.

frangipani: Látod, a népszerűség átka a megtelt postafiók! :-D
Én elküldtem az anyjukba a zindafotó érintett személyzetét!

frangipani   2020. január 03.

Anna: sejtettem, hogy Te állsz a javulás hátterében. :-D Így mire tudomást szereztem az inda új évi ajándékáról, nekem már nem is kellett levelet írnom. :-D Köszi az "őskövületek" nevében! :-D (Ez nagggyon tetszett! :-D :-D :-D)

anna schwelung   2020. január 03.

frangipani: Sajnos azok vagyunk, a sértés legkisebb szándéka szerint is!
...ha megnézed a böngészés "képek időrendben" fülnél alig-ailg van új arc :-(
Ha van is, AZ OLYAN HÜLYE, hogy számlálatlanul tölt fel fotókat!...szerintem az ilyenek miatt is rendetlenkedik a rendszer.
https://indafoto.hu/browse/image/upload

frangipani   2020. január 03.

Anna: egyetértek. Szoktam nézni a böngészést, tudom miről írsz: túlterhelik a szervert.

fülekibácsi   2020. január 04.

Ritkán nézem a böngészést, de most Anna felkeltette az érdeklődésemet. Szörnyű dolgokat láthattam, "felejthetetlen" az a "sorozat" , amelyik egy bicskáról készült 6 különböző pozícióban.

frangipani   2020. január 04.

Fülekibácsi: ha gyakrabban nézed a böngészést, látni fogod, hogy a bicskás ember szinte naponta szúr belénk a sorozataival.

Nagy Karolina   2020. január 04.

Ma én is megnéztem a feltöltéseket, hát komolyan mondom némelyik ember nemnormális! :-))) ez a h... je okosgép meg átjavította a szövegemet orálisra! :-)))
Szóval ezért egyrészt az üzemeltető a felelős, mert nem limitálja a napi feltöltést, így akinek kedve van hússzor is felteheti a farkát. Másrészt aki magánjellegű képeket tesz fel, annak privát albumba kellene tennie, ami nem publikus, mert a keresztlánya bérmálására sem vagyok kíváncsi. Most nagyon felfújtam magam! :-)))

Nagy Karolina   2020. január 04.

Eszembe jutott hogy már tíz évvel ezelőtt is volt bicskásunk. Anna te biztos emlékszel. Az ilyeneket ki kellene tiltani. Meg utána nézetni, mielőtt valahol kiéli magát.

frangipani   2020. január 04.

Karolina: vigyázz magadra, azért túlzottan ne fújd fel magad! :-)
Egyébként teljességgel egyetértek.
A nemnormálisok aránya pedig sajnos hatványozottan emelkedik társadalmunkban, és mindenhol fellelhetőek...

anna schwelung   2020. január 05.

Nagy Karolina: Bizony, akkor is megbicskázták az inda rendszerét!...de abban az időben nem igazán tűnt fel, mert százával voltak a normális fotósok!
Az első években a böngésző 3 oldalas volt, az első oldalon jelentek meg a gyakran látogatott fotósok képeiből 1-1 és így tovább a 3. oldalig.
Ez sem volt "igazságos" mert ez még jobban generálta a nézettségüket, hiszen a 3. oldalon szereplőkre már sokkal kevesebben kattintottak. Mondom ezt úgy, hogy én is rendszeresen az első oldal elején tanyáztam...
Volt, aki ezt annyira komolyan vette ( már régóta eltűnt innen) hogy magánlevélben kérte, amíg kéthetes szabadságát tölti, gyűjtsem ki neki, melyik napon hányadik oldalon volt :-D :-D
Később megváltozott a böngésző, nagyon klassz volt, sok új arccal ismerkedhettünk meg, majd darthwalk (aki kézben tartotta az oldalt) távozásával szép lassan ide jutottunk :-(

fülekibácsi   2020. január 05.

Nagyon egyetértek Karolina javaslatával, maximálni a napi feltölthető képeket. Volt már javaslat, ha jól emlékszem Annától, hogy napi 4-et lehessen feltölteni. Ez a fotósnak is kedvező, ennyit meg tudunk nézni, nem csak rákattintani a szívecskére, sőt még hozzászólni is.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban