_
Csapra verve
  • 2019. nov. 21.
  • 285
  • 12
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 38mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2018. jan. 15. 05:54
Kevesebb
Több

frangipani   2019. november 21.

Az. :-D Szó szerint csapra verik a kígyópálinkát, ez a szép nagy üveg a grátisz kóstoló. A férjem megkóstolta, engem nem vitt rá a lélek. :-D (Azóta sincs baja. :-D)

nevetnijo   2019. november 21.

Akkor egy kis laposüveggel kellett volna hazatérnetek. :)

frangipani   2019. november 21.

Nevetnijo: a csapoltból csak egy pici műanyagpohárral adtak kóstolónak, a laosziaknak igen kiváló üzleti érzékük van (:-D), az előre csomagolt kígyós Magyarországra hozása pedig tilos az állatvédelmi törvény miatt.

Hermi   2019. november 22.

Ámulattal nézem a thai fotóidat kedves Frangipani! Bocs, de némelyiknél szóhoz sem jutottam a meglepetéstől, vagy döbbenettől, még nem tudom, mit érzek...:-)
Örülök, hogy láthatom a fotóidat, mennyire más világ és boldogok!!

frangipani   2019. november 22.

Hermi: örülök, hogy velem tartasz. :-) A fotók első ránézésre tényleg döbbenetesek egy európai számára, de ha ott vagy egy ideig mindez teljesen természetes. Ráadásul ez csak egy egészen aprócska szelete Thaiföldnek és Laosznak, a nagyobb hányadot a szépség, a kedvesség, a mosoly, a nagyon szimpatikus buddhista tanok (melyet valóban betartanak, és nem csak papolnak róla)teszik ki. Ja, és semmi nem kötelező. :-)(A sült rovar pedig hozzáértők szerint az egyik legegészségesebb, legfehérjedúsabb táplálék. Állítólag finom is. Nem kóstoltam meg. :-D)

Hermi   2019. november 22.

Valóban igazad lehet, egy idő után hozzá lehet szokni a látványhoz, de így elsőre az én földhözragadt ízlésem még tiltakozik...:-)
Az minden híradásból és utifilmből kristálytisztán átjön,hogy az ázsiai emberek, főleg a szegényebbje sokkal pozitívabban és barátságosabban áll a világhoz, mint a nagyra tartott, "fejlettebb" népek! Ebben valóban nagy szerepe lehet a vallásuknak is, amit az évszázadok nem írtak át gyűlöletkeltővé és anyagiassá, mint mifelénk... Lelkileg békés és boldog emberek a nehézségek ellenére is!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban