_
Szinkronban vízszintben (nyár végi szieszta)
  • 2019. szept. 05.
  • 309
  • 16
  • 20
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 55mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2019. szept. 04. 15:50
Kevesebb
Több

Hermi   2019. szeptember 05.

Mindketten gerinckímélő fekhelyet találtak:-)

frangipani   2019. szeptember 05.

Lányok, tudtam, hogy kiszúrjátok, hogy ketten vannak. :-D Nem mertem közelebb menni a masinámmal... :-D

Marcipan: :-D Utólagos engedélyeddel ezt a frappáns hozzászólást adom a kép címének. :-)

Hermi: :-D Milyen jó meglátás. :-D

frangipani   2019. szeptember 06.

Anna: :-D Igen, egy egészen pici erre is jutott. :-D Csatlakozom az eme című fotóidhoz. :-D

anna schwelung   2019. szeptember 07.

Majd töröld ki légy szíves, ha a hófehér lelkivilágodat sérti a bejegyzésem!
....miszerint tele van a nemi szervem az indával! Péntek délutántól (milyen érdekes, mindig hétvégén, ünnepen tojik be) ismét szörnyű körülményes a feltöltés!!
Ha nem sajnálnám a néhány kedves ismeretlen ismerősömet és a 9 éves munkásságomat, itt hagynám a francba az egész kócerájt!!
Megint lehet levelet írni nekik, hogy úgyse történjék semmi!

frangipani   2019. szeptember 07.

Anna: miért törölném ki, teljesen igazad van.
Tegnap este irtó körülményes volt a feltöltés, sokáig a nagy semmi, körök-körök, aztán meg duplikálva a kép. Másoknál is egyre gyakrabban látok klónozott fotókat. Én is egyfolytában levelezek, időnként olyan érzésem van, hogy hülyének néznek, és nem hiszik el, hogy a leírt problémák valósak.
Szerintem ugyanazt a levelet kaptuk múlt héten.

"Leírom Önnek is azt amit fotós barátjának megírtam az Önök által hibának tapasztalt jelenségnél, hogy valószínűnek tartom, hogy csak egyszerűen rossz linkeket használnak a Hozzászólás lehetőségnél a képek beszúrásnál.
Csak, hogy ne a képek alatt keljen erről beszélgetni.

Mellesleg az index támogatói programnak (https://tamogatas.index.hu/) semmi köze a https://indafoto.hu/ vagy bármely inda szolgáltatáshoz, bárcsak lenne de a kettő nem egy cég már jó pár éve. :/

Maradok tisztelettel, további jó fotózást és feltöltést."

Egyrészt, nem használunk rossz linkeket. Érdekes, hogy eddig tudtunk linkelni, most meg hirtelen többen is elfelejtették? Hülyülünk, vagy mi a szösz??? Egyébként "valószínűnek" tartják, tehát nem biztosak benne. Másrészt arról beszélgetek veletek a képek alatt amiről akarok, mindaddig, amíg alaptalanul nem bántok másokat. (Legfeljebb majd

frangipani   2019. szeptember 07.

Folytatom: legfeljebb majd kizárnak.

Nagyon sajnálnám ha nem üzemelne az oldal, mert nagyon megszerettelek benneteket.

frangipani   2019. szeptember 07.

Ja, két napja nem tudtam kommentelni, mert akárhányszor ismételtem mindig nyoma veszett. Nem csak én voltam így vele. Nem tudtam szívecskézni sem, csak nyomkodtam mint a hülye, és a számláló akkor is 0-át mutatott...

anna schwelung   2019. szeptember 07.

frangipani: Köszönöm a válaszaidat!
Én éppúgy nem értem, mit akar azzal,hogy a két cégnek semmi köze egymáshoz!!??
....mint ahogy ő sem érti, mi a gond a linkeléssel! Hiszen nem adott tippet, mi a teendő az általam ismert ctr c és v lehetőségen kívül.
Szegénykém azt hiszi, azért linkelünk, hogy ne kelljen írni :-) ...qrva nehéz lenne szóban leírni egy fotó tartalmát, színét, egyebeket :-D

anna schwelung   2019. szeptember 07.

Folytatás: Úgy tűnik számára, hogy ebből a 3-4 reklamáló barátból áll az indafotó (végül is nem sokat téved!!), akik folyamatosan jelzik a hibákat.

frangipani   2019. szeptember 07.

Anna: még egy dolgot leszűrhet, mivel nem hiszem, hogy túl sokan reklamálunk, hogy mindenki másnál működik a dolog, és mi vagyunk a főhülyék. Valóban nem vagyunk már sokan az oldalon, a többség pedig békés, jóindulatú ember, nem hiszem, hogy gyakran reklamál. Paradox módon éppen ezért szeretem ezt az oldalt. :-)

anna schwelung   2019. szeptember 07.

Én már belefáradtam a reklamálásba.
Ne nézzen ostobának a munkájához nem értő hülye gyerek!
...jobban mondva tartom magam ahhoz, hogy bolonddal ne okoskodj, okossal ne bolondozz!

frangipani   2019. szeptember 08.

Anna: bölcs gondolat.
Próbálkozom feltölteni. Miközben azt látom, hogy csak köröz-köröz,egy másik eszközön véletlenül veszem észre, hogy már feltöltődött a fotóm...

anna schwelung   2019. szeptember 08.

Én a tegnapiakkal is azt játszottam, hogy feltöltöttem, a pörgés közben mással foglalkoztam, majd új oldalt nyitva a képrendezőben áttettem a valódi székhelyére.
....és így tovább! Ma már talán nem szórakozom, mert így ebéd után pihegek, szervezem az 51 éves osztálytalálkozót (mostantól évente lesz), utána Forma 1, tojok a majom supportosok fejére!

frangipani   2019. szeptember 08.

Ugyanezt csináltam a feltöltéssel. :-D
Szép vasárnap délutánt, jó szervezéssel, Forma 1-el, a mi fejünkre viszont ne tegyél tojást, mert várjuk a képeidet. :-D

anna schwelung   2019. szeptember 08.

Vasárnap 18:25-kor küldött levelemre várom a választ:
"" Kedves felebarátaim, polgártársaim!
Az a kérdés foglalkoztat, hogy munkaszerződésben van foglalva, miszerint péntek délután, vagy ünnep előtti napon az utolsónak távozó dolgozó kapcsolja tartalékra az indafotó működését? Ugyanis ezeken a hétvégeken, mint most is, szinte teljesen leáll a feltöltés lehetősége, amikor feltölt a rendszer, önállósodik és oda helyezi a fotókat, ahová kedvét leli. Vagyis sokadszor már, ismét nem működik a feltöltés! Lehetne ezen változtatni? Pont olyankor nem lehet feltölteni, amikor szabadnaposak vagyunk, hét közben én is fejjel tolom a csillét, nincs módom fényképekkel foglalkozni. Most meg lehetetlen. Ha nincs tipp a megoldásra, talán meg kellene kérdezni egy ötödikes kis srácot, aki már tanulja a suliban az informatikát!....ő nyilván kapásból megmondaná. Én nem tudok segíteni, mert egyes kollégáitok szerint kényelmi szempontból használva, rosszul alkalmazom a ctr C - ctr V funkciót.Lehet, hogy igaz, de bocsássátok meg, hogy csak egy buta felhasználó lennék, ha tehetném. De nem tehetem. Szóval kíváncsiság furdal, lesz-e változás a feltöltés terén? Üdvözlettel! ""

frangipani   2019. szeptember 12.

Anna: egyre gyakoribb, és egyre több társunknál jelentkezik a probléma. Nézd meg a kommenteket. (Ha egyáltalán sikerül linkelnem.)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban