_
Kilátás a járgányból
  • 2019. júl. 24.
  • 240
  • 15
  • 7
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 22mm
Rekesz: f/10.0
Zársebesség: 1/320
ISO: 400
Készült: 2018. jan. 16. 06:13
Kevesebb
Több

Hermi   2019. július 25.

Hát igen... Ilyet nem látni a luxushajókról!

frangipani   2019. július 25.

:-) Hermi, hogy neked milyen jó meglátásaid vannak! Igazad van. Ha választanom kellene ismét a bambusztutajt választanám (most azonnal indulnék :-D), a luxushajók soha nem vonzottak. :-)

Hermi   2019. július 25.

:-D Ezzel én már sajnos nem így vagyok...
Egzotikus helyekre már nem jutok el (messze van, idegen nyelv ismerete nélkül egyedül, öregen nem merek belevágni), de nagy álmom még egy hajóút a Földközi-tengeren. Nem a hajó luxusa vonz, hanem a tenger látványa a különböző napszakokban! Életemben egyszer láttam csak tengert, amikor Triesztben volt egy óra szabadidőnk a társasúton, azt a kikötőben töltöttem. Ezért is olyan nagy öröm nézni a képes beszámolóidat!:-)

frangipani   2019. július 25.

Ezt maximálisan megértem. A tengernek már a látványa, illata, morajlása megnyugtat, gyógyító hatású. Tanulmányok szerint a tengerparton élő emberek a leghosszabb élettartamúak és a legegészségesebbek. Ezt egyrészt a sós levegőnek, másrészt a pszichére gyakorolt hatásának tulajdonítják. Úgyhogy Hermi irány a tenger! :-)

Hermi   2019. július 25.

:-D Köszönöm! Jövőre tervezem, az idei év a szememé és a teljes gyógyulásé:-) A fiamnak már bejelentettem, hogy jövőre olyan időpontot válasszanak a hazajövetelre, ami nem esik egybe a terveimmel, mert ide mindenképpen el kell mennem:-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban