_
Belvárosi fürdőzés 4
  • 2010. júl. 10.
  • 575
  • 3
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Fujifilm FinePix S5700
Fókusztáv: 40mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/500
ISO: 64
Készült: 2010. júl. 10. 15:34
Kevesebb
Több

ibi67   2010. július 12.

Úgy látom, Pesten sincs hideg. A Garda tó után kicsit melegem volt, így raktam fel a régi, foppolói képeket. Most jó volt rájuk nézni. Köszönöm. Pestre is megjött a kánikula?

fkolesdi   2010. július 12.

Na, olyan nagyon nincs még meleg. 30-38 fok a napon, a fejen lévő vaj miatt itt inkább árnyékban járnak az emberek.:-)

ibi67   2010. július 12.

Szóval a napon már az aszfalt is olvadozik. Itt 40 fok körül van, és párás.

fkolesdi   2010. július 12.

A páratartalom itt is ideális! Már mint, a szökőkútnál.

fkolesdi   2010. július 12.

Én maradok a Dunánál. Ott a fejes után könnyebb feljönni!:-)

ibi67   2010. július 12.

Az igaz. Én is inkább a Garda tóban fürdök.

fkolesdi   2010. július 12.

A halak kapták a nevüket a tóról, vagy a tó kapta a gardákról?

ibi67   2010. július 12.

Hát, ezt őszintén megmondom, nem tudom, de kedvenc tavam a Balaton után.

ibi67   2010. július 12.

A vize viszont olyan meleg, hogy ha egy kis sót meg paprikát adunk hozzá, kész a halászlé.

fkolesdi   2010. július 12.

Ott is sok a garda.
De a viccet félre téve a képek alapján nagyon szép vidék.

ibi67   2010. július 12.

Pontyot viszont nem láttam sem Bergamóban, sem Sirmioneban.

fkolesdi   2010. július 12.

Akkor ott miből készül a halászlé? Knorr levesporból?

ibi67   2010. július 12.

Másféle hal van, de minden fürdőző hozhat egy kis levesport is. A hal árus viszont nem árul tavi halat, csak tengerit. Peschieraban a tóparton. Érdekes, pedig pescare azt jelenti, halászni.

fkolesdi   2010. július 12.

Igen ez a globalizáció. Nálunk a Balcsin is a leggyakoribb hal a hekk és újabban az Argentin és Japán fagyasztott hal. Csak ne tudjuk, hogy miként került a tálcánkra!!!!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban