_
A debreceni Kossuth tér és a református nagytemplom
  • 2013. dec. 29.
  • 2335
  • 10
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 400D
Fókusztáv: 16mm
Rekesz: f/11.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2013. dec. 29. 17:24
Kevesebb
Több

fairyheart   2013. december 29.

Csodálatosak a képeid, el tudnám őket nézegetni még órákon át. És az is nagyon tetszik, amit a bemutatkozásodban írsz. Teljesen a szívemből szóltál! :) Örülök, hogy megismerhetem a munkáidat! :)

Ffferko   2013. december 29.

Ó, Kisasszony, ne tessen engem ennyire zavarba hozni. Igazán nem érdemlem meg, még amatőrnek is elég gyenge vagyok itt a legtöbbekhez képest. Nem volt sok érdemem a fotóimmal; az érdem egyértelműen a Napocskát illeti, a legtöbb épület pedig, Isten bizony már ott volt, amikor odaértem, nekem csak a gombot kellett megnyomnom. :-)

Rolling   2014. január 09.

Kiváló idő sétára ,fotózásra.Szinte rohannék megnézni,annyira vonzó.

Ffferko   2014. január 09.

Köszönöm szépen! :-)
Hát, ami azt illeti, most én is rohannék, főleg, ha ilyen idő volna. :-D
Voltam most karácsonykor is, de elég szürke, borús idő volt, úgyhogy nem is teszek fel képet. Este mondjuk csodaszép volt a karácsonyi kivilágítás, de nem sikerült igazán értékelhető képet készítenem, egyrészt rengetegen voltak, és ezért lehetetlen volt állvánnyal fényképezni, másrészt tömve volt ezekkel az árus bódékkal a karácsonyi vásár miatt, úgyhogy nem igazán találtam jó témát, helyet, perspektívát, de megvallom, nem is nagyon próbálkoztam, mert olyan hideg volt, meg olyan fáradt voltam már este, hogy hamara feladtam, miután negyedszerre felrugtak állványostul. :-D

Ffferko   2014. január 09.

A fényvillamost sem sikerült, pedig azt is szerettem volna, de amikor megállt, kábé százan mozogtak előtte a képben, és majdnem egy óra volt, mire fordult egyet a Nagyerdőnél, úgyhogy a harmadik kör után feladtam. :-)
Amúgy jó karácsonyi hangulat volt, a nagytemplom előtt jégpályával, hatalmas forgataggal, meg mindennel.
Érdekes, hogy Miskolc meg totál kihalt volt, két-három ember lézengett összesen az utcán, hatalmas volt a kontraszt - nem is értettem. Így Miskolcon sikerült több jó képet is csinálnom. :-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban