_
A01Szavazók 1
  • 2009. okt. 26.
  • 362
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kedves Szavazók!

2010 tavaszán a Mi döntésünkön múlik majd, hogy a következő években, évtizedben Magyarország milyen hely lesz. Ajánlószelvényünk leadásával határozzuk meg, hogy mely pártot fogjuk a szavazólapon látni. Ehhez a döntéshez akarunk leveleinkkel segítséget adni. És természetesen szeretnénk arról meggyőzni Önöket, hogy ajánlószelvényükkel és szavazatukkal az LMP-t támogassák!

Az ajánlások összegyűjtése magas korlát, amelynek megugrásához a változást akaró állampolgárok összefogására van szükség! Országszerte 132.000 ajánlást kell összegyűjtenie az LMP-nek. Az ország mind a 176 egyéni választókerületében 750 darabot.

Mi úgy gondoljuk, hogy 2010 a változás lehetőségét jelenti, és Magyarországnak valódi fordulatra van szüksége! Fenttartható, igazságos, és részvételi fordulatra!

Az a kérdés ma, hogy maradnak a régiek, vagy jönnek az újak. Hogy vissza tudjuk-e adni Magyarország polgárainak a demokráciába és a közösség erejébe vetett hitét. Meg tudjuk-e jeleníteni az Országgyűlésben a tiszta közélet, az átláthatóság és a részvétel elvét. Mi folytatni fogjuk a küzdelmet a korrupció ellen és a tiszta kampányfinanszírozásért.

Rajtunk múlik, hogy lehet-e Magyarország Európának az a kertje, ahol kiemelkedő minőségű élelmiszereket termelünk úgy, hogy az sokak megélhetését és a vidéki élet minőségét és fenntarthatóságát is biztosítja. Rajtunk múlik, hogy városainkban és Budapesten a levegő beteggé, vagy szabaddá teszi-e majd gyermekeinket és minket.

Miénk a lehetőség, hogy olyan Zöld Fordulatot hozzunk a gazdaságba, amely egyszerre nyújt megoldást a pénzügyi, a környezeti és a szociális krízisre! Ránk vár a feladat, hogy lebontsuk a korlátokat, és egyenlő esélyeket biztosítsunk mindenkinek Magyarországon: szegényeknek, kistelepülésen élőknek, romáknak, férfiaknak és nőknek.

Szakítunk az utóbbi húsz év struccpolitikájával, elítélve a bűnbakkeresést, nemzeti közmegegyezésre kell jutni a magyar-roma együttélésről.

Miénk a kötelesség, hogy az utóbbi évek baljós folyamatai után a polgári jogok szerepét, és a demokratikus részvételt megerősítsük a magyar társadalomban!

Kérem, hogy szánjon rá egy pár percet, olvasson el még egy olyan levelet, amely személyesen Önhöz szól! Ha meggyőztük, regisztráljon most a http://lehetmas.hu/176 -on, és segítsen az LMP-nek, hogy ott lehessen a szavazólapon 2010-ben!

Vegyen részt a demokráciában! Regisztráljon most a http://lehetmas.hu/176-on!

Lehet Más a Politika!
http://szazhetvenhat.blog.hu/
Albumokban