Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. december 14.
Tudnék válogatni:))
anna schwelung
anna schwelung 2012. december 14.
Úgy érzem, mintha lenne köztük Romadur sajt is:-))
Fecske
Fecske 2012. december 15.
azt elhiszem
Fecske
Fecske 2012. december 15.
biztosan hisz nagy volt a választék
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. december 15.
Anna szerintem illatolt:))
jávorfácska
jávorfácska 2012. december 15.
A romadur -etnikumhoz nincs köze :-)- sajt felületén egy erősen fehérjebontó baktérium, a Brevibacterium linens tenyészet hozza létre a vörösesbarna nyálkás bevonatot. A rúzsflórával érlelt sajtoknak jellegzetesen erős, pikáns, enyhén ammóniás bukéja van.
anna schwelung
anna schwelung 2012. december 17.
jávorfácska: Még véletlenül sem szerettem volna etnikai kérdéseket feszegetni, nem olyan családból származom.... Nálam minden ember egyforma, erős kivételt képeznek a politikusok, melyek nem emberek!!
Köszi a hasznos információt! Csak nem a sajtszakmában tevékenykedsz? ...mindezt nem tudtam, csak fogyasztom ismeretek nélkül, mint valamennyi lágy- és belsőpenészes sajtot.
jávorfácska
jávorfácska 2012. december 19.
Nem, vagyok a sajtszakmában :-). Csak érdekelt, mit érezhettél, és utánaolvastam. Sőt, lehet, meg is fogom kóstolni!
anna schwelung
anna schwelung 2012. december 20.
Érdemes!...az illata - melyet már nyugodt lélekkel szagnak is lehet nevezni - szörnyű, viszont az íze kiváló.
anna schwelung
anna schwelung 2012. december 20.
Többek közt ezért is szeretem az indát, mert sok olyan dologgal találkozom, amely érdekességénél fogva megérdemel egy kis utánaolvasást...
jávorfácska
jávorfácska 2013. január 04.
Ebben egyetértek! Én is sokat okosodtam, mióta itt vagyok! :-)