_
Sajtok ritkaságok
  • 2012. dec. 13.
  • 223
  • 17
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon IXUS 850 IS
Fókusztáv: 7.6mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/80
Készült: 2012. dec. 09. 14:04
Kevesebb
Több

Fecske   2012. december 15.

biztosan hisz nagy volt a választék

jávorfácska   2012. december 15.

A romadur -etnikumhoz nincs köze :-)- sajt felületén egy erősen fehérjebontó baktérium, a Brevibacterium linens tenyészet hozza létre a vörösesbarna nyálkás bevonatot. A rúzsflórával érlelt sajtoknak jellegzetesen erős, pikáns, enyhén ammóniás bukéja van.

anna schwelung   2012. december 17.

jávorfácska: Még véletlenül sem szerettem volna etnikai kérdéseket feszegetni, nem olyan családból származom.... Nálam minden ember egyforma, erős kivételt képeznek a politikusok, melyek nem emberek!!
Köszi a hasznos információt! Csak nem a sajtszakmában tevékenykedsz? ...mindezt nem tudtam, csak fogyasztom ismeretek nélkül, mint valamennyi lágy- és belsőpenészes sajtot.

jávorfácska   2012. december 19.

Nem, vagyok a sajtszakmában :-). Csak érdekelt, mit érezhettél, és utánaolvastam. Sőt, lehet, meg is fogom kóstolni!

anna schwelung   2012. december 20.

Érdemes!...az illata - melyet már nyugodt lélekkel szagnak is lehet nevezni - szörnyű, viszont az íze kiváló.

anna schwelung   2012. december 20.

Többek közt ezért is szeretem az indát, mert sok olyan dologgal találkozom, amely érdekességénél fogva megérdemel egy kis utánaolvasást...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban