Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
anna schwelung
anna schwelung 2012. július 01.
"Libamáj, kacsamáj, libamáj, kacsamáj, De jó volna belőle egy darab már...":-)
franczk
franczk 2012. július 02.
Szép fotó.
tacsifoto
tacsifoto 2012. július 02.
Koleszterinbomba, szívesen robbannék ezzel....
DittusPhoto
DittusPhoto 2012. július 02.
Nagyon jó fotó!
faterphoto
faterphoto 2012. július 02.
Kôszônôm !!
Tul sokat nyitogatták a frigó ajtot ,hült helye van a pástétomnak :o)))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 02.
Nem csodálkozom, hogy hamar elfogyott!:)))
Rolling
Rolling 2012. július 02.
Szerencsére a remek fotó maradt.
Ági mama
Ági mama 2012. július 05.
Az ambróziának milyen íze van? Mihez hasonlitható?
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. július 05.
Erre én is kiváncsi vagyok!
faterphoto
faterphoto 2012. július 05.
bazsalikom ,borsmenta keverve hasonlit rá !
Ági mama
Ági mama 2012. július 05.
Köszönöm szépen.
Bányászlány
Bányászlány 2012. július 11.
...hozzávalók és a végkifejlet roppant csábító..Fater, Te nagyon tudsz! :-))
Krémusz
Krémusz 2012. július 22.
Az ambrózia a parlagfű elegánsabb neve.
faterphoto
faterphoto 2012. július 22.
inkább latin :)
Krémusz
Krémusz 2012. július 22.
Igazad van, sőt a mi parlagfüvünk az ambrozia nemzetség egyik tagja csupán.
Egyébként így guszta!