Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
"nagy menyiségü spárgát kaptam"
Pucolás nélkül nagy részét pároltam ,vastagabakrol levágtam a rügyet.Szárakat dunsztos üvegbe pakoltam és mint az uborkát kovászoltam.
A párolt spárgákat kis olívával turmixzoltam ,majd szétadagoltam minden dobozkába nyers rügyeket raktam.Mélyhütőtem és télire elpakoltam.
farkasné babi
farkasné babi 2011. június 21.
Faterphotó Te nem szakács vagy véletlenül? Olyan inyencségeket mutatsz be amit nem is hallottam.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 21.
Miket nem tanulok Tőled?! Nagyon klassz!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 21.
A kovászoltad mire használod?
faterphoto
faterphoto 2011. június 21.
egy el VESZETT szakács vagyok imádok kisérletezni:)
mint az uborkát most ettem a resztelt májhoz:)
farkasné babi
farkasné babi 2011. június 22.
Te még a válaszaiddal is étvágyat csinálsz. Nagyon szeretem a resztelt májat.A spárgát igy még nem ismerem, de nem lehet rossz.
faterphoto
faterphoto 2011. június 22.
szerintem be kell jelentent a szabadalmi hivatalba én találtam ki. egy kicsivel hamarabb punyad mint az uborka,de nagyon finom:)
farkasné babi
farkasné babi 2011. június 22.
Jó ötleteid vannak, ha még be is válik, valóban szabadalmaztatnod kell. Viszont úgy gondolom, engedély nélkül is ki lesz próbálva egy-két recepted.
faterphoto
faterphoto 2011. június 22.
Helyeslem:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 22.
Várom az újabb ötleteidet is!
faterphoto
faterphoto 2011. június 22.
Ne agodj lesznek:)
farkasné babi
farkasné babi 2011. június 23.
Ezekből a finomságokból már egy szakácskönyvet is írhatnál. Ahogy olvasom a receptjeidet, érzem az ízét a számban.
DittusPhoto
DittusPhoto 2012. január 16.
De jó, ma is tanultam valamit. Gratulálok a szép fotókhoz és a jó ötleteidhez. :)))