_
spárga kovászolva és mélyhütőbe
  • 2011. jún. 21.
  • 536
  • 4
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
"nagy menyiségü spárgát kaptam"
Pucolás nélkül nagy részét pároltam ,vastagabakrol levágtam a rügyet.Szárakat dunsztos üvegbe pakoltam és mint az uborkát kovászoltam.
A párolt spárgákat kis olívával turmixzoltam ,majd szétadagoltam minden dobozkába nyers rügyeket raktam.Mélyhütőtem és télire elpakoltam.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ20
Fókusztáv: 6mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/50
ISO: 400
Készült: 2011. jún. 18. 12:29
Kevesebb
Több

farkasné babi   2011. június 21.

Faterphotó Te nem szakács vagy véletlenül? Olyan inyencségeket mutatsz be amit nem is hallottam.

faterphoto   2011. június 21.

egy el VESZETT szakács vagyok imádok kisérletezni:)
mint az uborkát most ettem a resztelt májhoz:)

farkasné babi   2011. június 22.

Te még a válaszaiddal is étvágyat csinálsz. Nagyon szeretem a resztelt májat.A spárgát igy még nem ismerem, de nem lehet rossz.

faterphoto   2011. június 22.

szerintem be kell jelentent a szabadalmi hivatalba én találtam ki. egy kicsivel hamarabb punyad mint az uborka,de nagyon finom:)

farkasné babi   2011. június 22.

Jó ötleteid vannak, ha még be is válik, valóban szabadalmaztatnod kell. Viszont úgy gondolom, engedély nélkül is ki lesz próbálva egy-két recepted.

farkasné babi   2011. június 23.

Ezekből a finomságokból már egy szakácskönyvet is írhatnál. Ahogy olvasom a receptjeidet, érzem az ízét a számban.

DittusPhoto   2012. január 16.

De jó, ma is tanultam valamit. Gratulálok a szép fotókhoz és a jó ötleteidhez. :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban