Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
ajpekfoto
ajpekfoto 2011. május 06.
Finom lehet...
faterphoto
faterphoto 2011. május 06.
az volt:) -fat
Ági mama
Ági mama 2011. május 06.
Érdekes, hogy körtét elég sokszor használsz. Ez olyan egyedi kreáció? Nagyon különleges és finom lehet.
faterphoto
faterphoto 2011. május 06.
Minden krémlevesbe pikáns izt ad.-fat
Ági mama
Ági mama 2011. május 06.
Sok krémlevest szoktam csinálni, kifogom próbálni.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 15.
Én már kipróbáltam körtével a brokkoli krémlevest, nagyon
jó! A kaporral sem tudják egymást elrontani! Nagyon jól
néz ki Fater! Grat.
Ági mama
Ági mama 2011. május 15.
Köszi Zsuzsa a megrősítést, majd csak csak sorra kerűl az is.
faterphoto
faterphoto 2011. május 15.
Spárgához is lehet kőrtét tenni!!
Ági mama
Ági mama 2011. május 15.
Fat, azóta sem láttam spárgát, talán ha a műhelyembe bemegyek ott akad.
faterphoto
faterphoto 2011. május 15.
Hát az nem az igazi:(
Ági mama
Ági mama 2011. május 15.
Sejtettem, csak hát egy szakértő véleménye az mégis csak...
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 15.
Már vagy hatszor visszajöttem a kaporlevesedhez! Ha kapok
szép frisset, holnap elkövetem!
faterphoto
faterphoto 2011. május 15.
a héten megint csinálok( körtés-kapor és medvehagyma )levest-fat
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 15.
Arról is tegyél fel fotót! Majd keresem!
faterphoto
faterphoto 2011. május 15.
meglesz!-fat
variotec
variotec 2011. május 20.
Én nem értek a főzéshez de azért Ágika én mégis megpróbálmám azzal a spárgával a műhelyből, ha már kőből lehet levest főzni... :)))
Ági mama
Ági mama 2011. május 20.
Variotec, milyen igazad van, csak azt nem tom, milyen fűszerekkel ízesítsem és még milyen hozzávalókat is tegyek bele!???....
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 20.
Ági! A műhelyben a spárga mellett biztos találsz egy-két
csavart, szeget, vizszintmérőt stb. Legyél kreativ ebben
is.
Ági mama
Ági mama 2011. május 20.
Zsazsa, azt nem találok, mert az én műhelyemben csuhé, raffia, szárazvirágok esetleg drót van, de megoldom.
De azt hiszem ehető anyag is van, dió!!!!
variotec
variotec 2011. május 20.
Mint már említettem főzni nem tudok, ezért teljes egészében egyetértek Zsazsával.:))
Ági mama
Ági mama 2011. május 20.
Ok,spárga ágyon dió lesz!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 20.
Ágika! Olyan ügyes vagy, hogy csuhéból tudnál spárgát
késziteni! De a spárga ágyon dió sem semmi!
Ma kaptam zöld spárgát 266 Ft-ért! Holnap rántom (ma
megtisztitva és lesózva) és kap finom szezámmagot a
bundája!
Szép estét kivánok!
Ági mama
Ági mama 2011. május 20.
Köszönöm, Zsazsa, de el sem tudom képzelni milyen lehet a spárga íze, de biztosan finoman megcsinálod.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. május 20.
Köszönöm Ági, majd elmesélem. Még soha nem rántottam
spárgát.
Ági mama
Ági mama 2011. május 20.
Ok,, Várom.
csavarhuzo
csavarhuzo 2011. június 02.
na most jól ráfolyt a nyál a pólómra. nagyon guszta!
Mária képei
Mária képei 2011. június 02.
jól néz ki
faterphoto
faterphoto 2011. június 02.
És ehető:-)
Mária képei
Mária képei 2011. június 02.
az is nagyon fontos, :)próbálj meg újburgonyát kaporral együtt párolni , nagyon finom
faterphoto
faterphoto 2011. június 03.
megprobálom!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 06.
Tegnap elkészitettem a kaporlevest - kapros vajas galus-
kával. Isteni finom! Nem gondoltam volna, mert még sima
kaporlevest sem ettem eddig.
Köszönet a receptért!
faterphoto
faterphoto 2011. június 06.
Kőrtével? ugye jol kihoza az izeket:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 06.
Naná, hogy körtével! Csak a felébe főztem galuskát.
A galuskátlant pedig hidegen is lehet enni. Üditő, pikáns
és nagyon finom!
faterphoto
faterphoto 2011. június 06.
Most a karfiol kővetkezik:)
Mária képei
Mária képei 2011. június 06.
javaslom a csőben sült karfiolt
faterphoto
faterphoto 2011. június 06.
az egyik kedvencem:)
Mária képei
Mária képei 2011. június 06.
hogy állsz a dubarry csirke vagy pulykamellel illetve sertés szelettel
faterphoto
faterphoto 2011. június 06.
sehogy fotozd meg:)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2011. június 06.
Pedig az is milyen finom!
A karfiolt is imádom. Rántva, párolva, töltve. Remélem
lesznek arról is képek!