_
Gallardo Spyder - Gallardo - F430
  • 2009. febr. 15.
  • 681
  • 9
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
3 ok hogy miért is édemes ide járni :D
Gyártó: Nokia N95
Fókusztáv: 5.6mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/17
ISO: 800
Készült: 2009. febr. 15. 01:04
Kevesebb
Több

EnzoFerrari   2009. február 15.

Köszönöm :) bár ez még csak a 2. hónap :) a nyár még remélem tartogat ilyen meglepetéseket.Dokk/Studionál mindig szoktam látni egy fehér M3-ast, a DT-s Corvette-t.És amúgy most hogy mondod tényleg rengeteg rendőr volt. :)

erneszt   2009. február 15.

Te jó isten mik vannak itt!Ezt nem hiszem el komolyan mondom.

mufracsek   2009. február 15.

Iron, tegnap este megint csak a "vadászat" miatt jártál bent a városban? :) Ha igen, akkor komoly forma vagy :-)
Nekem tegnap nem jött össze semmi kép. De akkor két hét múlva szombaton kinézek ide, hátha...

mufracsek   2009. február 15.

És merre laksz? Család van? Ha igen, akkor mennyire akceptálják ezeket a "szombat éjjel van, így elmegyek a belvárosba autókat fotózni" dolgodat? :)

mufracsek   2009. február 16.

Én meg a Lehel téren, közel a "tűzhöz" :)
Mi meg barátnőmel kb. egyidősek vagyunk ( 25 ), gyerek még nincs. Eleinte kicsit furcsállotta ezt az autófényképezős dolgomat, de már őt is bebolondítottam. Ismer már minden típust (csak az 599 és 612 Ferrarikat keveri még :) Londonban is ő szólt, hogy ha valamit látott jönni, amit én épp nem vettem észre. Nyári hétvégéken szoktunk elmenni sétálgatni, fotózási célból is, de akkor szokott velem jönni ő is.
És ez már jól működik 5 éve :-)

mufracsek   2009. február 27.

Barátnőmmel szombaton ellátogatunk ide. Nem bulizni, csak fényképezni.
Elmondanád, hogy hogy és honnan lehet bemenni ide? Ha valaki idáig megy, akkor gondolom nem kell belépőt fizetnie. Mi tényleg csak a fényképezés miatt mennénk. Köszi!

EnzoFerrari   2009. február 27.

Hát a már elviszed oda a nődet, illik bemenni ;) :P

A pontos cím III. kerület Reményi Ede u. 3. Végigmentek az utcán, az asszem egy zsákutca, és az utca vége felé balra lesz egy csomó álló lámpa ami egy udvarhoz vezet be.Ott bementek és jobbra mentek amerre az emebreket látjátok majd. Az a VIP parkoló, szerintem kb fél 1, 1 körül menjetek. Remélem sikerrel jártok! ;)

mufracsek   2009. február 27.

Áh, kinőttem én már ebből a partykorszakból. :)
A címet tudtam, köszi, csak a parkoló részt nem. És ha elmegyünk oda, befordulunk jobbra (persze ott már gyalog), akkor a VIP parkolóba be lehet csak őgy sétálni, hogy se jegyünk, se semmi? Előtte nincs valami jegykontroll? Nem akarok olyanba belefutni, hogy hülyének nézzenek a kopasz kidobók.

EnzoFerrari   2009. február 28.

Dehogy. Csak akkor kell fizetni, ha disco épültébe mész be. A parkolóban bárki mászkálhat. :) a VIP parkoló meg ott kb annyit jelent hogy a bejárattal szemben van :) semmi elkülönitett rész, meg ilyenek. Remélem szerencsétek lesz, mint ahogy nekem volt pár hete. ;)

mufracsek   2009. február 28.

Köszi :)
Én meg remélem, hogy nem fog esni az eső. Ha nem, akkor 99% hogy kinézünk. Barátnőm is ilyen nagy autómániás :) Azt csináltam belőle.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban