_
Nők - babakocsival
  • 2015. márc. 03.
  • 378
  • 6
  • 5
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Baba kocsival sétáló nők.
Gyártó: Sony HDR-CX11E
Fókusztáv: 27.7mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/120
Készült: 2014. nov. 05. 16:04
Kevesebb
Több

franczk   2015. március 04.

Remek sorozat emberekről. Eddig úgy láttam, hogy Téged nem nagyon érdekel ez a téma. Vagy tévedek?

Elizabeth Vancsai   2015. március 04.

Kedves Francz :) Nagyon is érdelkel az emberek téma csak sajnos nincs lehetőségem sok ilyen fotót készíteni bizonyos életkörülmények miatt. Gyerekkoromban egyebet sem rajzoltam, mint embereket, emberi érzelmeket, majd később festményeimben is ez volt a fő téma. - Na de már nem festhetek és a fotózás témái is korlátozottak számomra. A virágok viszont elérhető közelségben és szépségben kínálják fel fotóalanynak magukat... :) Szeretettel üdvözöllek ♥

franczk   2015. március 05.

Értem, köszönöm. A körülményeidet és lehetőségeidet nyilván Te ismered. Engem is nagyon érdekel a dolog, de a személyiségi jogok védelméről szóló törvény eléggé korlátok közé szorítja az embert. Mostanában volt alkalmam külföldön is fényképezni (Romániában és Szerbiában), az ott élők nemhogy elleneznék, de egyenesen örömmel üdvözlik, hogy a fotóik felkerüljenek a netre.

Elizabeth Vancsai   2015. március 06.

Sajnos nagyon megváltozott az én életem és a világ folyásai eléggé rosz irányt vett és valóban a törvény is akadályt gördít ezen fotózási terület elé is. Na de nem panaszkodom, hiszen így is sok szépséget fotózhatok és ez is örömmel tölti el a lelkem. Nagyszerű, hogy ilyen szép helyen jártál kedves Franczk és ennyire pozítív élményeket tapasztalhattál. További szépségeket kívánok, :)

franczk   2015. március 06.

Köszönöm megtisztelő véleményed, és kíváncsian várom további csodás fotóid.

Kedvencnek jelölték
Albumokban