_
Konfitált báránylapocka vajbabbal
  • 2010. aug. 06.
  • 792
  • 1
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A teljes nagyításban (el)olvasható a feltálalt menüsor és a hozzá kínált amerikai borok.
Az első egy rozé volt, amit jéggel és szívószállal szolgáltak fel. Ez egy borbarátnak azért sokat elmond....

vakegér   2010. augusztus 08.

Másodikra is. A konfitálás nagy előnye, hogy (idővel) tutira puha és zamatos lesz minden husi, csak utána - általában - elfelejtik egy kicsit megsütni, hogy pörzsanyagok képződjenek, amitől kivül finom ropogós lesz.

vakegér   2010. augusztus 13.

Amerikát talán még fel sem találták, amikor a franciák már bőszen konfitáltak (confire). Amúgy a technológia nálunk sem ismeretlen, csak mi ezt abálásnak hívjuk. (így perszer nem olyan flancos :-)

Kedvencnek jelölték
Albumokban