Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
anna schwelung
anna schwelung 2010. augusztus 08.
...első ránézésre a bárány is puha, mint a vajbab:-)
vakegér
vakegér 2010. augusztus 08.
Másodikra is. A konfitálás nagy előnye, hogy (idővel) tutira puha és zamatos lesz minden husi, csak utána - általában - elfelejtik egy kicsit megsütni, hogy pörzsanyagok képződjenek, amitől kivül finom ropogós lesz.
Evaneni38
Evaneni38 2010. augusztus 12.
azt hiszik, hogy Amerikaban ez a szokas?
vakegér
vakegér 2010. augusztus 13.
Amerikát talán még fel sem találták, amikor a franciák már bőszen konfitáltak (confire). Amúgy a technológia nálunk sem ismeretlen, csak mi ezt abálásnak hívjuk. (így perszer nem olyan flancos :-)