_
Budapest - Szent István tér a Bazilikával
  • 2024. ápr. 20.
  • 69
  • 2
  • 8
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: MADV QJXJ01FJ
Rekesz: f/2.0
Zársebesség: 1/1548
ISO: 100
Készült: 2019. jún. 08. 13:32
Kevesebb
Több

H1N1   2024. április 20.

Jó kis panofotó, de a gozsdu udvart nem értem!?

vakegér   2024. április 20.

Háttérinfó nélkül tényleg nehezen érthető. A kép egy 360 fokos gömbpanorámából készült, de a megnézéséhez külön szoftver kell, ami (tudtommal) nincs az indán, vagy ha igen, én sajnos nem ismerem.
A kép a gömb egy kivágott szelete, amit ha képzeletben megpróbálsz összeragasztani, akkor minden értelmet kap. A két szélső folyosó tulajdonképpen a hátad mögötti rész jobb és bal oldala.

H1N1   2024. április 21.

Értem amit írsz, hasonlóval próbálkoztam én is, egyelőre nem sok sikerrel, de én a cimkébe beírt gozsdu udvart nem értettem ??

vakegér   2024. április 21.

Bocs. Most értettem meg. Ezt a képet Véletlenül hibásan címkéztem fel.
Sajnos a csúcsszuper indás programmal azt hiszem a címkéket nem lehet törölni. (vagy csak nekem nem sikerült)

H1N1   2024. április 21.

Lehet módosítani a cimkéket! Az albumot amiben a kép van behívod, majd bal felső sorban kiválasztod a szerkesztést, ekkor az album összes képe megjelenik és utána a kiválasztott fotó cimkéjét lehet módosítani, törölni, átnevezni, új cimkét adni neki !!!

vakegér   2024. április 21.

Köszönöm. Megtaláltam, de nekem "A(z) Adobe Flash Player érték már nem támogatott" üzenetet ad. Más miatt ezzel már próbálkoztam, de ez a rész (nálam) elég régóta sajnos nem működik.
Amúgy - bár ez nem ide tartozik - de pár hete állandóan kiléptet és minden alkalommal újra be kell jelentkezni. Látszik, hogy a fejlesztés teljesen leállt. Már azon gondolkodom, hogy átköltözök egy másik fotómegosztó oldalra, csak ne lennék olyan lusta és kényelmes(

H1N1   2024. április 21.

Az a baj, hogy a indától függetlenül rengeteg háttérmunka folyik az interneten és például ma reggel csak 8 óra után tudtam egyáltalán belépni!! Szinte minden nap előfordul, akár napközben is!!!
Mindenesetre szólhatnának ugyanis szinte mindent érintenek ezek a
"kéretlen" háttérmunkák!

vakegér   2024. április 21.

Én inkább kéretlen trehányságnak és hozzánem értésnek nevezném.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban