_
Házi donut
  • 2020. júl. 11.
  • 269
  • 3
  • 5
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Xiaomi Redmi Note 4
Fókusztáv: 3.6mm
Rekesz: f/2.0
Zársebesség: 1/33
ISO: 125
Készült: 2020. júl. 03. 18:16
Kevesebb
Több

vakegér   2020. július 11.

Köszönöm. Az egyik unokám szülinapjára szerettem volna valami különlegeset adni. A fánkokból színes csomagolópapírral hurkapálcikára tűzve csináltam egy hatalmas virágcsokrot. Bejött.

frangipani   2020. július 11.

Amikor megláttam a fotót azt hittem, hogy egy cukrászda termékei. Nagy fánk imádó lévén rákattintottam. Akkor olvastam a címet, miszerint a műremekek házi készítésűek. Amellett, hogy gyönyörűek mint a cukrászdai, gondolom sokkal finomabbak is. A csokor hatalmas ötlet, nem csodálom, hogy bejött. Nekem is bejött volna. :-) Nincs róla fotód? Szívesen megnézném. :-)

vakegér   2020. július 11.

A fánk (természetesen) engem is izgat. Itt van erről egy bloggbejegyzésem:
https://gasztrofasirt.blog.hu/?fbclid=IwAR3-6sqvJHhRUqmgXRXonEFRKIXsn6kM7sa26ei2DDpJGN6prERHzObVqDE

https://indafoto.hu/dudasbela/fankvilag
https://indafoto.hu/dudasbela/sajat_foztom

Amúgy nem tévedsz. Valóban profi (saját cukrászat, külföld, követségek, 5 csillagos szállodák ....) voltam, de ma már csak otthon nosztalgiázok. A család elvárja az olyan extrákat, mint pld. a távirányítos "verda" torta. https://indafoto.hu/dudasbela/sajat_foztom?search=simple&textsearch=fulltext&photo=&textuser=&textmap=&sphinx=1&text=formatorta
Ilyent azóta sem láttam. (persze valaki már nyilván csak csinált valami hasonlót)
A fánk csokorról sajnos nincs képem. Elkövettem azt a hibát, hogy az unokámmal együtt van lefotózva, őket meg nem tehetem fel a netre (hülye világ, de megértem a szülőket. (a cso

frangipani   2020. július 12.

Köszönöm a választ és a linkeket! Élmény volt átnézni a fotóidat. A gasztronómia csodálója és az édességek kedvelőjeként (Gombóc Artúr a példaképem :-D) beindultak pavlovi reflexeim. Gratulálok! Csodákat alkotsz!
Képeidet böngészve már a válaszod előtt sejtettem, hogy lehet közöd a sütéshez-főzéshez. ;-)
Most már a fánk csokrot is el tudom képzelni. Teljesen érthető, hogy nem teszel fel az unokádról képet, én sem töltök fel olyat melyen ott a családom.
Köszönöm az élményt!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban