_
Ferrari California GT
  • 2009. nov. 07.
  • 782
  • 5
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
mostanában se időm, se kedvem szpottingolni.. lehet, hogy kezdek kinőni belőle...
Gyártó: Panasonic DMC-FZ28
Fókusztáv: 12.4mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/320
ISO: 250
Készült: 2009. ápr. 28. 19:06
Kevesebb
Több

gecsot   2009. november 07.

Zo, hidd el, hogy nagyon is ki lehet! Egyre kevesebb az időd, bulik inkább, haverok.

mufracsek   2009. november 07.

Ki lehet, persze. Én is érzem, hogy sokkal kevesebb időt töltök ezzel, mint mondjuk 1,5 2 évvel ezelőtt. MEg kicsit bele is lehet unni. Van kb. 3 helyszín, meg olyan 15 autó, amik itt-ott feltűnhetnek. Havi talán, de csak nagyon talán 1 új autó feltűnik, azoknak is jórésze külföldi, átutazó, amit vagy egy ember lát, vagy ha ittmarad egy napig, akkor egész Inda (lásd monacio 599, BULL Gallardo Spyder, stb). Nehét újra bukkanni, a régiek meg unalmasak. Londonban nem unnék rá, mert változatos.

csoki   2009. november 07.

persze ha olykor-olykor utamba akad valami, azt lekapom, de nincs kedvem (főleg ilyen hidegben) félórát-órát sétálni, pár kép kedvéért.. mondjuk már vagy 2 hete nem is volt nálam gép, de számomra kezd időpocsékolássá válni az egész dolog.. hozzáteszem kurva sokat kell tanulnom mostanában, másra alig jut időm.. :\

Zo HUN   2009. november 07.

Mufra: talán igazad van. Szokásos autók, helyek stb... néha már kicsit uncsi. Télen meg tényleg nem olyan jó kijárni. Hideg is van stb..., és autó is kevés van, ami meg van, az meg általában ugyan az. Télen én is kevesebbet járok majd ki.

gecsot   2009. november 07.

Én nem csak az új autókról beszélek. Én Leginkább az autórajongásom és a FOTÓZÁS miatt csinálom. Nagyon sok olyan képem van, ami nincs indán, mert magamnak csinálom. Én személy szerint sokkal több időt töltök tanulással, edzéssel (avval nagyon sokat), bulizással. Nagyon jó dolog egy új autót elkapni, futni utána, esetleg. Én azt köszönhetem a fotózásnak, hogy megnyílt a szemem, észre veszek szép dolgokat. A spottinggal meg azt értem el, hogy, bármi hanghatás nélkül, tizedmásodperc alatt felkapom a fejem, és már táplálom is az agyamba a rendszámot. :)

Zo HUN   2009. november 07.

Én imádok fotózni. De ha egy olyan autó bukan fel, amit már 10x láttam, az már uncsi. Mert olyan, amit még nem láttam, ritkán jön.

gecsot   2009. november 07.

ebben akkor különbözünk, mert én nagyon szeretek jól ismert kocsikat is fényképezni, mert akkor tudod felfedezni igazán a "jó meglátásokat" ( Bence;) ), amikor semmi sincs, csak ott ülsz az autóval szemben, előveszed a gépet, és nézed, hogy mit is csinálj "vele".

bence93   2009. november 07.

Én is így vagyok vele, múltkor is lőttem az FL90396 fekete Maser GT-ről egy pár képet a Gresham előtt, hátha szépek lesznek...

Robi RS   2009. november 07.

Szerintem is igazatok van, de a kinőni szó az nem jó erre a helyzetre, mert úgy fest, mintha ez egy gyerekes dolog lenne. Pedig nem az. Inkább megunni lehet szerintem:D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban