_
VW Type 181
  • 2009. márc. 10.
  • 1252
  • 8
  • 64
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Biztos h lesz aki szerint nem penge, de szerintem inkább ilyeneket, mint a sok unalmas AMG Mercit, meg semmitmondó RSakárhányas (vagy akár S-akárhányas) Audikat. (akit megsértettem vele, annak bocs :D) Jah, és mellékesen: a londíner is lefotózta :D
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 24mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/125
ISO: 800
Készült: 2009. márc. 10. 16:01
Kevesebb
Több

bubi   2009. március 10.

Azok se rosszak, de nekem ez tecc a legjobban :P Szép eredeti állapotú, yeah :D

I\\/I4R[ł   2009. március 10.

A másodikon az a poén, hogy a Trabinak ér ablakig! :D

bubi   2009. március 10.

De szörnyen ronda :S Poénnak elmegy :D

mufracsek   2009. március 10.

Bubi, a képaláírásod telitalálat!!!! Én is így vagyok vele (képeimen kb. látszik is)

bubi   2009. március 10.

1 támogató már van :D Én is próbálom tartani magam ehhez, régebben lehet h voltak fent ilyesmik, de pár hónapja már nagyon nincsenek :D

bubi   2009. március 10.

Örülök ha egyetértesz :D

bubi   2009. március 10.

Egyre többen leszünk :P

Moca   2009. március 10.

Ilyenek (is) kellenek ide ... nagyon is penge! És ennek csak emelkedni fog az ára, nem csökkenni ...

airnorbee   2009. március 10.

Csatlakozom:). Ez inkább bele illik az eredeti pengeverdák ötletbe amit a tc-s srác kitalált(ha jól tudom ők indították).
De azért jöhet az a sok "szar" rs akárhányas:)

Zo HUN   2009. március 10.

Fasza kis autó! Nagymamáim Gyomaendrődön laknak: Ott szokott lenni évente Bogár találkozó, ott több ilyen is volt! PENGE! NAgyon menő kis járgány! Ritka manapság! :)

bubi   2009. március 10.

sztem meg ne jöjjön... inkább nem töltök fel de nem fogom magam azzal 'égetni' h 10 képet feltolok egy RSakárhányas Audiról, csudajó AMG merciről, vagy M BMW-ről (a BMW-ről egyet kettőt még talán, mert azok még a legritkábbak, meg sztem a legszebbek, de max 2 képnél többet azok sem érnek)

airnorbee   2009. március 10.

Mondjuk abba igazad van hogy a sok amg merci meg s-audi kicsit sok.Ok drága, szuper gépek de annyira nem ritkán látni őket.Bár egy ötletes, szép fotó mindig jöhet.

mufracsek   2009. március 10.

Ehhez a képhez írtam egy kicsit hosszabb kommentet. Én ahhoz tartom magamat. http://indafoto.hu/Nylon/image/3080269-b161a8ea

bubi   2009. március 10.

Ötletes és szép fotó bármiről jöhet... Ha egy Swiftről olyan képet csinál bárki h annak olyan a feelingje meg jó ránézni a képre, részemről már akkoris jöhet pengére...
Nálam két kategória játszik:
1, szép, ötletes kép egy bármilyen autóról (pl amit miki3d csinál, viszonylag hétköznapibb autókról, de gyönyörű, jó hangulatú képeket)
2, tényleg legyen PENGE és ha lehet azért ne lássál belőle 5-6 darabot egy nap. (csak az AMG-k és az RS, M csodák kizárására :P)

bubi   2009. március 10.

Teljesen egyetértek Mufrával... De mint azt itt egyel feljebb is megemlítettem, sztem még belefér az h ha egy autóról jó kép készül (gondolok én itt az ilyenekre: http://indafoto.hu/miki3d/image/2693053-79b41950 ) mert nekem pl egy ilyen néha többet tud érni egy Bentley-nél vagy hasonlónál (kövezzetek meg :D)

mufracsek   2009. március 10.

Igen, az ilyen érdekes képek oké. De sok olyan kép is van, ami csak egy sima CLS Merci, stb. Annyiban nem zavar, hogy max. nem nyitom meg. Szólni nem szólok senkinek, mert semmi jogom hozzá, meg (ahogy a másik kép alá írtam) én egy senki vagyok. Én megcsináltam a saját "penge_verdák" fogalomkörömet, ami ebbe beletartozik, az mehet. Ami nem, az nem. Meg kell nézni a képeimet. Nekem EZT jelenti a penge_verdák kifejezés. De egyetérteni természetesen nem kell.

csoki   2009. március 10.

nekem egyetlen egy AMG merci van feltöltve, az is csak azért, mert éppen kijött tankolni az igazi safteycar a hungaroringről, ami azért szerintem elég különleges.. "vidékről" tettem még fel 1-2 911-est, mert az itteni viszonyokhoz képest elég pengék, persze pesten még egyet sem lőttem, egyébként meg én is hasonlóan látom a dolgokat mint bubi és mufracsek, de azt hiszem ez látszik is a feltöltött cuccaimon.. (na jó, az a matt fekete cayenne kivétel, de az tényleg nagyon brutál volt)

bubi   2009. március 10.

Én elismerem h egy-két hónapnál régebbi képeimnél vannak ilyen általam 'hétköznapinak' titulált autók is, úgyh ha valaki megnézegetné őket h keressen egyet és az orrom alá nyomja h én is rakok fel ilyet, annak megspórolom a keresgélést: télleg raktam fel ilyeneket, de azóta jobb útra tértem (jó ott egy M3mas, de semmi több, az is régen :D):D

Zo HUN   2009. március 10.

a 911et nem hasonlítanám az amg hez stb...mert a porsche az EGYIK legjobb sportautó szerintem:)! /én még a fejlődés útján vagyok autófotóknál!:)

Traveller Dave   2009. március 10.

ez tényleg egyedi,ritka és szép állapotú darab.
egyetértenék a többséggel, hogy talán felhígult egy picit a penge_verdák, bár én még frissnek számítok és biztos nekem is vannak "olyan" képeim is.
de azért hajrá!!!

Lui (törölt)   2009. március 10.

Én úgy vagyok vele,hogy bárki bármit felrakhat max nem nézzem meg a képeit... Persze azt is megértem, hogy nem jó, ha 3-4 oldalon csak régi oldtimer-s és sufni tuningos autók vannak, de van egy közösség ami folyamatosan bővül (szerencsére) és tudjuk, hogy kitől mit várhatunk.. pl: Mufracsek nem fotóz Posrche-t stb. stb... De ez az oldal elvégre azért van, hogy képeket tegyenek fel..... Ha valakit zavar vagy tényleg nagyon híg lesz a penge_verdák akkor esetleg egy új címkét létre lehetne hozni pl: exoticscars néven lenne kategóriázva (közös megegyezés alapján), de ide is fel lehetne rakni a képeket bármilyen kocsiról.. részemről ennyi..

bubi   2009. március 10.

Az oldtimerrel semmi probléma nincs sztem... az a probléma amikor jön vki és felrak 50 képet egyszerre pengének :P

mufracsek   2009. március 10.

Mindenkinek igaza van. Korábban egy Nissan 350Z képhez írtam a következőt, ami szerintem itt is megállja a helyét.
-------------------------------------------------------
az egészet én úgy érzem valahol valaha én kezdtem. Évek óta nézegetem a wreckedexotics, majd az exotiscpotter oldalt. Nekem AZ a penge verda kategória. Ezért én is csak olyanokat fozotok, tehát csakis olyanokat tudok feltölteni. Én nem állok le egy 350Z-ért, egy AMG Merciért, de szerintem (Pesten) a Porsche is van annyira mindennapos, hogy olyan képem sincs. M4rcinak mondtam párszor a kezdetek kezdetén, hogy kicsit szűrjön, mert sok a "sallang". Akkor kezdett a penge_verda címke kicsit exotic címkévé vltozni. Van egy szűkebb réteg (M4rci, Kriss, Zo, marco, erneszt, Iron, és sorry akit kihagytam), akik átvették ezt a vonalat tőlem. Ennek örülök, mert így kicsit minőségibb lett a színvonal.
DE!!! Ez nem azt jelenti, hogy ne mehetnének fel egyéb képek is. Én továbbra se fogok 350Z-t fényképezni, se AMG-t, se Lorinser-t, se ilyeneket. Ha ilyen felkerül, nem nézem meg. Ennyi. De aki akar, töltse fel. Nem nekem/nekünk kell megfeleni, hanem mindenkinek saját magának. Ha az ember maga örül annak amit feltöltött, akkor az oldal elérte a célját. Szerintem.
-------------------------------------------------------
Mellesleg a kép alatt Iron legelső hozzászólása olyan, hogy a mai napig is sírva röhögök rajta :) ht

Moca   2009. március 10.

Jó, hogy normálisan meg lehet beszélni a dolgokat, ritka az ilyen.

Tényleg mindenki magában tisztázza le, hogy mit is jelent a penge_verda fogalma ...

Magam részéről, azt mondom hogy azért vegyétek észre a vidék/főváros kontrasztot, és nem kell felháborodni azon, ha valaki egyszerűbb autókat tölt fel (S-Line, AMG, stb. stb.), itt ez is ritkaságszámba megy. Ha azt mondom, évente látok a városban 2-3 Ferrarit, max.10 Porschét, az jól jellemzi a helyzetet. Itt tényleg vadászni kell a jó kapásokra (már ha van), nem csak elnézni pár puccos hotel elé iskolából hazafelé, valószínüleg úgyis lesz ott egy Porsche/Maserati/Bentley ... (senki ne vegye magára).

Bitte danke.

mufracsek   2009. március 11.

Persze, ezt is megértem. Mi tényleg könnyebb helyzetben vagyunk. Viszont én erre mondtam azt, hogy fényképezni nem kötelező. Én ha ezt a kört megteszem, akkor kb. 10-ből 3x van olyan, hogy látok is valamit. Annyira ez se jó %. Megtehetném, hogy a maradék 7 alkalommal is fényképezek valami alaő Cayenne-t, X6-ost, akármit, csak azért mert ha már ott vagyok, ne jöjjek haza üres kézzel. Néha jópár képről azt hiszem, hogy csak ilyen "ha nincs ló, jó a szarmár is" alapon születtek.

Moca   2009. március 11.

Igaz-igaz. Kényszerből én sem fotózok. Minden nap velem van a fényképező, kocsiban-gyalog, de jó ha hetente 2-3 képet lövök.

Én spec. úgy lövöm a képet, hogy nézem egyrészt az autót, másrészt a környezetet ... mindkettőből kijöhet valami hangulatos összkép.

Zo HUN   2009. március 11.

Én: "ha nincs ló, jó a szamár is" helyzetben nem szoktam lenni. :) Amit fotózok, azt csak azért fotózom, mert nekem tetszik, és bejön (+valakiknek igen, valakiknek nem, de alapvetően nem egy sima, átlagos autó). Én például minden Porsche-t lefotózok (ez a kijelentés a Cayenne-ekre (kivétel esetleg Turbo S+GTS) és a régi Boxsterekre nem érvényes), mert szeretem őket! :) Én az AMG Mercikkel is úgymond jóban vagyok. Szerintem jó kis gépek, az viszont igaz, hogy van belőlük jó pár! Ezekről majd igyekszem szűrni a jó képeket (vonatkozik RS-S Audikra is). Olttimerrel szerintem sincs probláma, csak ha valaki egyszerre 50-et rak fel, ahogy Bubi mondta. Neki is rossz valamilyen szempontból+nekünk is valamilyen szemontból. Hangulatos képeket én is elfogadom/szeretem, legyen bármilyen autó, csak ne legyen motor :D :).

mufracsek   2009. március 11.

Oké, ezzel sincs semmi baj. De ha megnézed, akkor egy RS Audi oké, csúcsmodell. De egy S, az mi? Kicsit sportosabb, és ennyi. Akkor egy Renault Laguna GT is jöhet, mert az is kicsit sportosabb.
Megmondom, hogy nekem az AMG Merci, M5-M6, meg RSx Audi miért nem játszik. Én úgy vagyok vele, hogy 2 féle autó van. EGY, amit eleve sport-, luxusautónak terveztek, és KETTŐ, amiből ezt csináltak.
Egy Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, stb. eleve arra termett, hogy sportautó legyen. Egy C mercit megálmodtak egy 2.0 dízel motorral az lett a C220 D. Aztán kitalálták, hogy tegyünk rá valami bodíkit-et, dugjunk az orrába valami barát motort, és tegyünk alá egy malomkerék méretű felnit. És kész is a C63 AMG. Számomra itt a különbség a két kategória között. Hogy eredetileg is annak született ami, vagy egy alapverzió felspécizése.

mufracsek   2009. március 11.

Utálom, mikor elütök valamit :) Tehát a bodykit természetesen y-al van. És nem "barát motor", hanem "batár motor" :) Ennyi. Kérem kaccsoja ki! :)

Zo HUN   2009. március 11.

:) / Kaccsoja ki?-->kapcsolja ki? :D / HHm... Most, hogy így ezt elolvastam, igazad van! Milyen igazad van! Megértelek, hogy nem fotózol. Porsche-t meg majd lövünk mi! :) :D. S-Laguna GT-jó hasonlat. Én e modellek iránt azért nem így érzek, de IGAZAD VAN! :)

erneszt   2009. március 11.

Moca tökéletesen egyetértek veled.Ugyanebben a cipőben járok én is Debrecenben.Csak velem az a baj hogy "ha nincs ló, jó a szamár is".De mostantól megpróbálok szűrni egy kicsit és mellőzöm mondjuk a Cayenne-t meg ilyesmiket.De az AMG-t M-et meg RS-t akkor se fogom.Lövök róla pár képet,amelyik szép és különleges azt feltöltöm,vagy megnézi valaki vagy nem.

Részemről ennyi :)

bubi   2009. március 11.

Akkor módosítom a véleményemet valamennyire: a 'vidékieknél' (nem akarok megbántani ezzel a kifejezéssel senkit, de ha már használtátok, akkor én is fogom :D) nekem teljesen belefér h felrakják az AMG-t meg ilyeneket, mert ott az is nagy szám, semmi probléma, tegyék. De akinek van akkora szerencséje, h itt Pesten tevékenykedhet minden nap, sztem legalább az adjon annyit a lefotózott autók 'színvonalára' h ha már nem is mellőzi a feljebb említett AMG, S, RS, M modelleket, de legalább néhány fotóra szűkíti csak a róluk felrakott képek számát.

mufracsek   2009. március 11.

Olyan jó, hogy mind egyetértünk! Vördpísz" (Azaz "world peace", ha valaki nem értené :)

Moca   2009. március 12.

Pedig ritka manapság az ilyen, neten mindenki elereszti a száját, aztán megy a szájkarate ... de a végén úgysem ismer be senki semmit :-)

Bubi, használd nyugodtan a vidéket, elvégre ez a neve. Mondjuk szerintem nem szerencsés Budapesten bármit is csinálni ... vidéki szemlélet :P

Ez különben tök érdekes, aki fővárosi az el sem tudja képzelni a vidéki "unalmas" életet, a vidéki is többnyire a BP-it ...

Zo HUN   2009. március 12.

Én el tudom. Kiskoromban nagymamáimnál nagyon sokat voltam, mikor az oviban ... :D szünet volt stb... + Minden évbe lejárok hozzájuk nyáron 1-2 hetet. Tavaly 10-10 napot voltam (ez szerintem idén majd kevesebb lesz). Gyomaendrődön lakik mind a kettő. Imádom a vidéket! Nyáron horgásztunk, bicikliztünk stb... De autók szempontjából tényleg nem a legjobb. Ott egyetlen egy penge_verda van, legalább is egyet láttam ott. és az ott lakik: AZ EGY Corvette C5 :D . A vidék jó, de nem költöznék azért le, az biztos. (Max Pesttől 1-2 kilóméterre, de inkább azt sem...)

mufracsek   2009. március 12.

Pesttől 1-2 km. az nem vidék :)
Nekem nagyszüleim Miskolcon laknak (ill. már csak egy van, de ez most lényegtelen). Oda szoktunk olyan 2-3 havonta lejárni pár napokra, hétvége, stb. Hát én már ott is halálra unom magam. Persze azért is mert nincs ott társaságom, nincs net, nincs kapcsolatteremtési lehetőség, de nekem már az is uncsi. Én Pesten születtem, ebbe szoktam bele, nekem ez a normális, itt érzem jól magam. Na meg Londonban! Na, az egy álomváros nekem :) És nem (csak) az autók miatt. Imádom azt a helyet, és az autók csak hab a tortán. De azok nélkül is szeretném nagyon.

Zo HUN   2009. március 12.

Igaz is, 1-2 KM Pesttől nem vidék. Mindegy. Nagymamáimnál én is unatkoznék (néha szoktam is), csak szoktunk haverral+unokatesómmal horgászni, biciklizni stb... De ha nincs haver sem+unokatesó sem, úgy tényleg kicsit uncsi. Azért is idén csak 1-1 hetet akarok náluk tölteni. Tavaly ez még 10-10 nap volt.

Tuninglove   2009. március 12.

Üdv! Mindenkinek megvan a saját penge_verda fogalma, nállam ebbe beletartoznak az AMG-k, az S-RS Audik és az M-es BMW-k! Az pedig, hogy sok az AMG: Attól füg, hogy hol! Most hogy fent voltunk pesten, tényleg sokat láttunk, ezért elismerem, hogy Pesten mindennaposak az AMG-k, az S-es Audik és a Porschek! DE!! Nállunk Szegeden például van 3-4 AMG van és átmenőben is ritkán látni!! Engem ezek a típusu kocsik nem zavarnak, ha felkerülnek, csak mondjuk tényleg ne 20 képet rakjunk fel róla! Viszont az sokkal jobban zavar, ha valamilyen kiállításról valaki felnyomja az összes képet!
Na csak ennyit akartam!
Písz

mufracsek   2009. március 12.

Kiallításról én se tettem be egyet sem. mindkét pesti Luxusautóshow-n kintvoltam, természetesen fényképeztem is, de egy kép sincs fent azok közül. Én maradok csak utcánál.

csoki   2009. március 12.

a vidékről annyit, hogy én pestről minden hétvégén hazajárok, mert nem igazán bírnék ki két hetet egyhuzamban ebben a városban, persze a bulik sokkal jobbak, meg több is van, de 18 év alatt már annyira megszoktam.. : )

mufracsek, az a miskolci dolog meg nyílván azért van, mert nagymuterral nem lehet elmenni kocsmázni, ha ott lennének a haverok, akkor azért már más a helyzet :)

egyébként régebben "vidék"ről volt pár képem amiket most már kifejezetten nem tennék fel, ezért jó ideje letöröltem a szerintem nem ideillőket. egyébként (persze már említettem) a 911 turbo az egyetlen olyan autó, amit "vidéken" fényképezek, pesten nem, amúgy nálam azonos a mérce..

Zo HUN   2009. március 12.

Szerintem a Porsche egy kifejezetten jó kis sport-autó, jól néz ki, jól megy, ára is meg van, nagy múltú stb...Én arról soha nem mondok le, hogy azt ne fotózzak (főleg 911 re gondolok+1-2 régebbi modell+majd Panamera). Igaz, hogy viszonylag sok van belőle, de akkor is. A Turbo-ból meg annyira tényleg nincs sok. Mindegy.

I\\/I4R[ł   2009. március 12.

Én főként azért fotózok RS/AMG-t, mert Autogespoton elfogadják. (azt a listát veszem alapnak, persze szűkítek rajta)
Egyébként AMG-ből sem fotózok mindent és igyekszem max. 5 képet tenni róluk, persze eltérő/ érdekes beállításokban.
De ez nálam nem hiánypótlás a pangó napokon. Ha nincs semmi autó, akkor próbálok valami mást fotózni, hátha abból kisül valami jó. (bővül is szépen az egyéb mappám)

csoki   2009. március 12.

én nem azt mondom, hogy amit nem fényképezek, az nem jó, csak azokat bárki láthatja nap mint nap ezért aztán nem is hat akkor erővel... porchéból rengeteg van, de nyílván nem azért mert szar, én egy 911 turboért nagyon sok mindent megtennék és tényleg nagyon szép is, de sok járkál belőlük az utakon, szóval nincs meg benne az az igazi varázs

Tuninglove   2009. március 12.

Nah akkor ennyierővel ne tegyünk fel Continental GT-t, mert pesten azt is mindennap lehet látni! Most hogy fentvoltunk, egymás után 3szor, 3 különböző helyen láttuk a CGT-t! Már összesemerem számolni, hogy pesten hány Continental van!

bubi   2009. március 12.

Tuninglove: részben tényleg igazad van, de én pl erre mondtam, h sztem aki nem Pesten lakik, hanem jóval messzebb, az egész nyugodtan rakjon fel AMG-t meg ilyeneket, mert ott sajnos tényleg ritkábbak az ilyenek, a még 'pengébbek' meg pláne, én elsősorbn azon tudok kiborulni, ha vki felpakol egy Masert, egy Bentley-t és utána még gyorsan 5 AMG Mercit. Vagy a másik ami idegesítő tud lenni, ha látsz egy Ferrarit, erre vki bepakol elég egy ilyen AMG csodát.

Tuninglove   2009. március 12.

Hát igen! Néha figyelhetnénk egymásra is! Én nem szeretek úgy tölteni, ha épp elöttem rakott fel valaki egy 612-est vagy valami mhasonlót! Szerintem próbáljunk meg egymásra is figyelni!! :)
písz

bubi   2009. március 12.

Teljes mértékben egyetértek... Most nem egy bizonyos személy ellen irányul a haragom, de azért nem örülök neki h ott virít a Stingray a Scuderiám előtt :S:@

mufracsek   2009. március 12.

Utolsó hsz nagy igazság!! Nekem is volt, hogy valami komolyabb gépet találtam, hazaértem, tettem volna fel, de másnak is voltak fent relatíve jó képei a nyitó lapon. Inkább vártam, mintsem hogy elrontsam az örömét.
De volt, mikor pl. Londonból a Veyron - Gemballa combot feltettem, kb. 3 perccel (!!!) utána jött 2 oldal Cayenne, meg AMG. Na, akkor töröltem a képeket, és másnap visszatettem.

bubi   2009. március 12.

Olyan jó, h (szinte) mindenki egyetért velem :D

mufracsek   2009. március 12.

Mikor írtam, megjelent elég egy újabb hsz. Tehát úgy kéne javítnani, hogy
"Utolsó előtti hsz nagy igazság!! Nekem is volt..."

Zo HUN   2009. március 13.

Igazatok van. Szoktam erre figyelni (lehet néhányszor nem figyeltem eláéggé stb.. Azokért bocsánatot kérek). Emlékszem, mufra egyszer töltötte az első Veyron-t. Aznap voltam fotózni, nem mertem elé pakolni, csak 1 Ferraris képet. Múltkor egyszer felraktam több képet, 15 perc, erre elém töltöttek egy oldalt, annak sem örültem... Én sem szeretem az ilyet, megpróbálok figyelni, ki mikor rak fel, ha eddig nem voltam túl figyelmes, sorry.

Lui (törölt)   2009. március 13.

Gyerekek, ha már megy ez a csoport terápia, ahol mindenki elmondhatja bánatát,óhaját,panaszát, akkor csatlakozom én is!
1. ami ENGEM nagyon idegesít, amikor Pestiek elkezdtek "sírni", hogy nem láttátok ezt meg ezt az autót, vagy pl. "csak 1 rossz képem a magyar slr-ről.."Hát szerintetek én mikor láttam SLR-t?? Megmondom tegnap képen......Élőben meg soha.. Ha kérhetném akkor ezt a sírást ne keljen olvasni folyamatosan, hisz úgyis fogjátok még látni...
2.Oké, hogy rakunk fel képeket stb stb.. de a penge_verdák fogalmán ne vitatkozzunk ( szól:Marci,Zo), általábban ti szóltok be embernek, de azért nállatok befigyel:Piadzso, Skoda s100 cult, WV busz, és bogár,Alfa GTV.. ezek is tényleg aztán pengék...Mielőtt bárki is beszólna bárkinek, nézze meg a saját képeit!!!
3. Ami még picit zavar a ps-képek sokasága...Szépek jók, de mindig csak ugyanaz... keret,,fekete-fehér stb.. legyetek kreatívabbak, ha már egyszer raktok fel
ennyit akartam mondani, ami a feltőltést illeti, tényleg szar ha a képek elé bepakolnak folyamatosan, majd figyelünk, de úgyis megnézzük egymás képeit..
utolsó: azt hiszem eddig én és Mufra emeltünk szót az msn stylba való kommentelésnek, én naon bold lenn, ha n ien kom kéne olvasn, mert akko még érteném, h mi van le írva... Köszönőm! bor,pacal,békesség..

bubi   2009. március 13.

Eddig ezeknek a nagy részén nem gondolkoztam el, de kénytelen vagyok egyetérteni azzal amit mondtál, mind a 3 ponttal. Az utolsó: a 'sztem'-ek és a :D stílusú smile-k már zavaróak? És azt tényleg el tom képzelni szar lehet azt olvasni h ki mit és hányszor látott (vagy épp nem), majd figyelek rá ;) bár nem rémlik hogy írtam volna ilyet :D

Lui (törölt)   2009. március 13.

Itt igazából nem a smile-k a zavaróak, hanem ezek az általános rövidítések...pl akko, naon stb....Én még sms-ben sem szoktam rövidíteni.. itt meg minek? ki lehet írni normálisan és legalább lehetne érteni is.. Az, hogy ki mit meg hányszor látott, nem rád vonatkozik, de pl: nézd meg Csoki sárga F430-s képét.. érteni fogod.. :)

Zo HUN   2009. március 14.

Lui, igazad van, nállam van egy Alfa GTV..Rég volt, szép volt, valahol el kellett kezdeni, jójó tudom, sokszor bunkó voltam egyes beszólásoknál...De mostmár korlátoztam magam (nem tudom érezni e), de azt kikérem magamnak akkor is, ha már penge_verdák, akkor ne motorok legyenek az oldalon, de amúgy igazad van, autóknál már nem szoktam piszkálni senkit (legalább is igyekszem).

Tuninglove   2009. március 14.

Lui! Most Marci miért hoztad fel?? Már rég nem szól be senkinek! Ami meg rég volt azt meg ugyan felejtsük már el!!!! Minek kell mindig a régi dolgokat felhozni?? Az meg hogy kinek milyen képei voltak régen? Anno még te is raktál fel Golf GTi-t, ne felejtsd el! Nekem is vannak olyan képeim, amit már nem raknék fel, de anno felraktam! És akkor?? Az msn style meg tényleg zavaró, tényleg nem lenne baj, ha mindenki kiírná azt, amit akar! Az + pár gomb lenyomása nem túl megerőltető! :D
Most meg huzzunk ki Kossuth Lajos sgt-ra spottolni! :)
Na béke!

Zo HUN   2009. március 14.

Tuninglove-val egyetértek teljes mértékben! :)

bence93   2009. március 15.

Egyszer mufra írta itt: http://indafoto.hu/bubi93/image/3098173-b6044d10, hogy az AMG-s Mercik olyanok, mint egy batár motorral felszerelt hétköznapi autó. Ez a tökéletes ellenpélda: exkluzív, az AMG-s kivitel nem is túl gyakori, és az alapmotor is 5.5 liter... Az ára nagyjából egy Ferrariéval egyenlő, szép, kupé - szerintem ezt nem lehet egy lapon említeni egy Laguna GT-vel :D (lásd: mufra 6. hozzászólása a kép alatt)

bence93   2009. március 15.

Bocs, ne nézzetek hülyének, ezt nem ehhez a képhez akartam írni :D :) De végülis ettől sem teljesen idegen. Eredetileg ehhez született ez a hsz: http://indafoto.hu/bence93/image/3118123-1ba21f4e :)

mufracsek   2009. március 15.

Nem kell velem egyetérteni :) Csak egy véleményt mondtam el, amihez én tartom magam. A Laguna GT természetesen egy túlzó példa, de kb. mindenki felfogta mit akartam mondani.
De pl. ha azt mondom, hogy az előző szériás Passat-ból volt pl. egy W8 széria. Abban pl. egy 4.0 literes W8 motor volt. Full extra, gyári optikai tuning, stb. Ez szerintem ugyanaz, mint az AMG Merci esete. Az alap 2.0 dízel helyére beszúrnak egy 5,5l-es benzinmotort, kap egy gyári optikai tuningot, eladják rengeteg pénzért, és ennyi. A Passat is alapáron 5M körül volt akkor, ez a W8 verzió meg 14M ha jól emlékszem.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban