_
Fennsík
  • 2022. dec. 18.
  • 628
  • 16
  • 9
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Lovász Mária   2022. december 19.

Nem akarok ünneprontó lenni, de nagy kár "elrontani" az eredeti gyönyörű fotókat. Láttam már több helyen is használni ezt a programot. Inkább fessenek akvarellt ...

Hermi   2022. december 19.

Béla: Nekem nagyon tetszik az átfestésed, véleményem szerint nem "elrontottad", hanem más aspektusból is megmutattad a csodás norvég tájat.

Balla Béla   2022. december 20.

@Lovász Mária: Örülök, hogy őszintén megmondtad a véleményed! A szívem mélyén igazat is adok neked. Az eredeti képet ugyanis én fotóztam, mint az összes többi festményprogrammal módosított képemet is. A módosított képek pedig "robot" készítmények - tehát, jobb vagyok mint a legújabb technikák!
A tréfát félretéve. Az indafotós látogatóim többsége tudja, hogy én már két éve ágyban fekvő beteg vagyok. Új képeket szinte alig van lehetőségem fotózni. Ezért "menekültem" a már meglévő és arra érdemes képeimet más formában megmutatni.
Az akvarell festés is jó ötlet lenne, de azt sem találom könnyebb megoldásnak - hanyatt fekve. Ha több időt tudnék ülve tölteni (lábra állni nem tudok) akkor is inkább a több mint százezer analóg képem közül szkennelnék fel néhányat - újdonságként.

Balla Béla   2022. december 20.

@Hermi: Köszönöm! Igyekszem változatosabbá tenni a "festményeimet". A mai feltöltésem a vízfestékes vízlépcső (amiben nekem is jobban tetszik az eredeti!). :-)

Lovász Mária   2022. december 20.

Kedves Béla! Imádom a fotóid, már korábban visszamenőleg is megnéztem. A programozók feladata, hogy minél többet nyújtsanak. A képzőművészet sokat ad számomra, ezért a fotókat is más szemmel nézem. Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel. Kellemes ünnepeket és jó egészséget kívánok (majdnem a szomszédból).

Balla Béla   2022. december 20.

Kedves Marika! Az biztos, hogy nem érzem magam megbántva - és mint ahogy írtam is - kimondottan örülök, hogy az eredeti képeimet jobbnak találod. A művészetek iránti szereteted kifejeződnek a feltöltött képeidben - amiket én is nagyon szeretek.
Boldog Karácsonyt!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban