_
Mausz-kápolna
  • 2020. máj. 15.
  • 385
  • 21
  • 5
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS M5
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/800
ISO: 200
Készült: 2020. máj. 08. 14:35
Kevesebb
Több

anna schwelung   2020. május 15.

Óóóó, micsoda szép helyeken jártok!!
..komolyan irigykedem!
...és képzeld, itt lakik szilvia68 régebbi indafotós. Bár nem biztos, hogy volt anno indás kapcsolatotok.

frangipani   2020. május 15.

Gyönyörűséges kápolna és fotó. Ezt a képet vártam, mióta megmutattad hátulról. :-)

Balla Béla   2020. május 15.

Anna: Még ha kerülök is néhány kilométert, ezt a kis kápolnát nem szoktam kihagyni - annyira kedvelem. Ez csak területileg tartozik Decshez és egy kicsit távolabb van a településtől, egy domboldalon az 56-os út és Szálka között. Szilviával szoktuk egymás képeit nézegetni-kedvencelni. Régen tett fel képet, az okát nem tudom, de remélem nincs komolyabb probléma.

Balla Béla   2020. május 15.

frangipani: Korábban írtam, hogy a fa miatt nehéz elölről lefényképezni. Ez igaz is, de nem az egyetlen probléma. A kápolna egy domb tetején van és előtte úgy halad el az út, hogy egy záróvonallal ellátott nagyon szűk beláthatatlan kanyarban - ahol gyalogos nem is közlekedhet - egyszer csak felbukkan. Egy 10 méteres szakasz van ahonnan lefényképezheted felfelé nézve. Én úgy oldottam meg, hogy szinte lépésbe menve hirtelen lekaptam - menet közben. Aztán balra - a záróvonalat átlépve - be lehet állni egy tisztásra ahonnan jobb képeket lehet róla készíteni. :-)

anna schwelung   2020. május 15.

Balla Béla: Semmi probléma nincs vele! Csupán Őt is elszippantotta véglegesen a fészbuk. Nődögél a fiacskája, már talán iskolás is.
Ősszel önállóként, semlegesként vagy hogy hívják ezt, indult az önkormányzati választáson, de egy picivel lemaradt a sok narancssárga mögött...Sajnos én nem járok feléjük, viszont ismerősöm a közösségi oldalon.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban