_
A felújított Petőfi-szálló
  • 2017. jún. 27.
  • 587
  • 22
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D7100
Fókusztáv: 16mm
Rekesz: f/10.0
Zársebesség: 1/250
ISO: 100
Készült: 2017. jún. 26. 12:26
Kevesebb
Több

Hermi   2017. június 27.

Nagyon szép épület! De az egész város az lehet, ahogyan a fotóidon látom!!

Balla Béla   2017. június 28.

Ezt az épületet most újították fel - a norvég alapból - de még csak a homlokzata és a földszint egy része készült el. A szálloda része és a színházterem még hátra van de így is örülnek neki a Szentesiek. :-)

Hermi   2017. június 28.

:-) Norvég alapból??? Ej, ej, renitens város!:-D :-D
Az ilyen szervezetek besározása a mai politika alappillére...:-((

Balla Béla   2017. június 29.

Ne félj, nem is kényezteti el a várost a jelenlegi kormány, de még az országgyűlési képviselője sem. A magyar állam elvette az iskolákat és a kórházat - amik azóta siralmas állapotban vannak. A norvégok építettek óvodát, renováltak szállodát és finanszírozzák az iskolai étkezést!

Hermi   2017. június 29.

Fúj! Mit képzelnek ezek...???
Tudod, ez a szomorú, hogy mindezt külföldi pénzből, alapítványoknak kell finanszírozni, létrehozni, mert a magyar állam csak stadionokra és egyéb, saját célú "játékszerekre" költ...:-((( A civileket, akik tenni akarnak az országért, azokat meg vegzálja...:-(( Kétségbeejtő!!!:-((

Balla Béla   2017. június 29.

Azt nem értem, hogy miért kell bizonyítani, hogy mire költik például a norvég alap pénzét? Álljon meg Szentes főterén az "ellenőr" és köpje magát szembe ha nem látja a változást! :-)

Hermi   2017. június 29.

Mert gaz Soros-bérencek az alapítványok...!:-((
Mert ennek a rendszernek mindig kell egy ellenségkép, aki ellen harcolni lehet és besározni, addig is nem figyelünk az elillant milliárdokra! Azért, mert rettegnek, hogy előbb-utóbb leesik minden, ma még szemellenzősnek is, hogy a norvég alap és a többiek többet tettek a zemberek jólétéért, mint az állam és a zsebdiktátor nem lesz újraválasztva! Akkor lenne csak nagy tragédia!! Most olvasom, hogy most már a családtagoknak is kijár a TEK-védelem, mi van itt???? Mintha minden kormánypártinak tele lenne a nadrágja, mert hátha elhúzzák előlük a húsosfazekat...

Balla Béla   2017. június 29.

Lehet, hogy azért jönnek "sorosan a pénzek", hogy segítsenek a "soros bérenceknek" akiket kiiskolázott?? Köpönyegforgatók!! De mi a bajuk a norvégokkal?

Hermi   2017. június 29.

Gőzöm sincs, miért pont őket pécézték ki...? Talán mert elfogulatlanul látják, hogy mi történik itt és a volt Soros pénzelte ifjaknak nincs ráhatásuk arra, hogy befogják a szájukat??

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban