_
Teraszos sódomb
  • 2011. szept. 19.
  • 2216
  • 11
  • 26
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon PowerShot SX210 IS
Fókusztáv: 19.5mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/500
ISO: 100
Készült: 2011. szept. 17. 10:55
Kevesebb
Több

anna schwelung   2017. augusztus 28.

Pazar fotó a teraszokról!
Most esik le a tantusz. Lehet azért nem láttam ezt 2010-ben mert még nem voltak teraszok?

anna schwelung   2017. szeptember 20.

Nagyon féltik a régi filmet .-( Csak egy harmonikás film adatai jelennek meg, ha a keresőbe írom, akkor sem jeleníti meg :-(

Balla Béla   2017. szeptember 20.

Nekem is vannak "korabeli" képeim amiket elő kellene keresnem az 1985-1995 közötti időkből. Közben én bejártam a fél világot és az anyag nagy része elkallódott. Talán a téli "csendben" elő tudok húzni néhány "gyöngyszemet"! :-)

anna schwelung   2017. szeptember 20.

Örömmel nézzük, ezt társaim nevében is mondhatom. Hiszen a norvég fotók sem tegnapról datálódnak, mégis érdekesek. Hiszen kevesen járnak arrafelé tőlünk...

Hermi   2017. szeptember 20.

Anna: Azért ez utóbbi megállapításod nem teljesen igaz!!:-))
A héten már a második délutánomat töltöttem virtuálisan Norvégiában, hiszen ott rendezik az idei országúti kerékpáros világbajnokságot!!!!:-))
Béla: Az időfutamokat láttam eddig, Bergenben rendezik a vb-t, a futam közben csodálatos helikopteres képeket mutattak! Bevallom eszembe jutottál!:-)) Tökéletesen értem, hogy miért lett a szíved csücske ez a meseország!:-) Ráadásul ott jobb idő van most, mint nálunk!:-D

Balla Béla   2017. szeptember 21.

A tájképekben az a jó, hogy nincs elévülési idejük! :-)

Hermi   2017. szeptember 21.

Béla: Eddig is elhittem neked, hogy gyönyörű ez az ország, de így "élőben", valós időben látva megállapítottam, hogy csodaországban éltél!:-)

Balla Béla   2017. szeptember 21.

Amit viszont nem látni a képen: nagyon rendes és kedves emberek lakják! :-)

Hermi   2017. szeptember 21.

Valóban így lehet! Míg egyéb nagy kerékpáros versenyeken a hegyi szerpentineken a szurkolók szinte alig engedik menni a versenyzőket, mert beugrálnak eléjük, meg akarják érinteni őket szinte önkívületben, itt - pedig nem voltak kordonok - hagytak elég helyet ahhoz, hogy fel tudjanak menni a biciklisek! Hatalmas üdvrivalgással fogadtak és biztattak mindenkit, de kulturáltan viselkedtek, még a műsorvezetők is megjegyezték, hogy ez egy másik világ! A világ jobbik fele!:-D

Balla Béla   2017. szeptember 21.

Örülök, hogy ez még a TV képernyőjén is átsugárzik! :-)

Hermi   2017. szeptember 21.

Valóban volt róla szó a közvetítéskor! Míg Spanyolországban tele volt rendőrökkel a hegyre vezető út, hogy valahogyan kordában tartsák a szurkolókat, itt egyszer láttam csak rendőrt, de nem is lett volna többre szükség!
A légifelvételek pedig szintén téged igazoltak!:-D

anna schwelung   2017. szeptember 24.

Hermi: Ma nem volt rövid a 7 órán át tartó közvetítés!
Szereztél eurosportot?

Hermi   2017. szeptember 24.

Anna: Képzeld, kínomban már előfizettem az Eurosport Player-re, még szerencse, hogy mindig csak 1 hónapot kell fizetni! Az első hónapban számítógépen tudtam nézni, de nem volt az igazi, viszont nézhettem és magyar kommentár volt!:-) Már majdnem lejárt az 1 hónap, amikor kaptam a szolgáltatótól egy levelet, hogy ismét elérhető a kábeltv-n az Eurosport!!! Azonnal lemondtam a Player-t, újrahangoltam a tv-t és most már 3 hete boldogan nézem a tv-n a bicikliseket!!!!:-))

Hermi   2017. szeptember 24.

Végül is jó tipp volt, de örülök, hogy visszamondhattam!:-D Ma szinte egész napra meg is volt a programom!:-) Néha a sznúkerbe is belenéztem reklámok alatt, gondoltam, hogy ott meg te vagy vendég:-))

anna schwelung   2017. szeptember 24.

Nem sznúkereztem, mert nincs Eurosport2-m. Inkább a sok körözés közben motoGP versenyt néztem 2 órától, ahol Rossi a 24 napja törött lábával szerezte meg az 5. helyet. Jó, jó, motor is kellett hozzá, nemcsak törött láb.
Most aztán jól kisportoljuk Béla pazar sódombját...

Hermi   2017. szeptember 24.

Ezek a motorosok olyanok, mint a robotok! Arról volt szó, hogy Rossi idén már nem versenyez, de ezek szerint nem állta meg...
Kedves Béla! Valóban kisajátítottuk egy kis sport-pletykára a gyönyörű fotódat, bocsi!! De az elején muszáj volt megemlítenem, hogy virtuálisan több napot is Bergenben töltök, aztán jött a többi beszélgetés is!:-)

Balla Béla   2017. szeptember 25.

@Anna: Nyugodtan sportolhattok a sódombomon! Csak vigyázzatok nehogy feljebb tévedjetek a hegyoldalban. Hermi már tudja, hogy mi van ott az erdőben! :-)

Balla Béla   2017. szeptember 25.

@Hermi: Azt hiszem most már nem tévednél el Bergenben! De a sódombon is vigyázzatok az ösvényekre mert tudod, hogy Anna milyen szégyenlős! :-)

Hermi   2017. szeptember 25.

Béla: :-DDD Igen, feltételeztem róla!!:-DD
Bergen gyönyörű!!!!

szalay3   2020. november 26.

Mű sódomb,nem ér az egész semmit!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban