_
0043
  • 2014. jún. 08.
  • 556
  • 19
  • 13
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 125
Készült: 2014. jún. 08. 11:52
Kevesebb
Több

Bányászlány   2014. július 03.

...de igen, csak most többet vagyok itt https://www.facebook.com/erzsebet.orban1?ref=tn_tnmn:

Kicsit ellaposodott ez a dolog, most pihentetem egy kis ideig... (Fenti helyen bármikor megtalálod a képeimet, már amennyiben érdekel.) :-)

anna schwelung   2014. július 04.

Persze! Amióta nem irigálják, hogy asszongya: "Gratulálok csodás fotód megérdemelt sikeréhez! "

Bányászlány   2014. július 04.

...nagyon nem ismersz Anna, pont ez a része nem érdekel annyira, mondhatnám hidegen hagy, de irkálni a képek kapcsán, együtt gondolkodni, vagy csak egy jót vihorászni, az igen....nézd azt mind ketten tudjuk, hogy nem tartozunk a művész fotósok körébe s mint ilyen beérjük az élményeink vagy csupán egy számunkra fontos vagy érdekes pillanatok megörökítésével..nem vadászok szívecskékre, néhány emberi szót többre értékelek.....ennyi, számomra az inda ennyit jelent.

anna schwelung   2014. július 04.

Nem tettem mellé a szmájlit! ...és nem Rád vonatkozott. Ugyanis engem - mint beszéltünk már róla - ez buktatott ki az kommenteknél.

nevetnijo   2014. július 31.

Hiányzol, remélem nem hagy itt bennünket végleg!

anna schwelung   2014. július 31.

Sokan eltűnnek innen, unalmassá válik egy idő után az inda, ha kevés az ismerős, az sem ó.....de sok partner esetében már szinte lehetetlen valamennyi fotó alapos megtekintése... elmaradnak a jópofa szövegek, csak a minél több "szívecske" papírszalvétakénti gyűjtögetése lebeg a szemek előtt...vannak durva személyeskedésig fajuló villongások is...szóval sok esetben érthető a távolmaradás. De Bányászlány mindenképpen hiányzik! A fércbuk más tészta, az nem igazán fotómegosztó....

nevetnijo   2014. augusztus 01.

Nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti állapot az inda életében és jó irányba fog változni. A személyeskedést nem tudom megérteni. Annyiféle ember, fotó található itt, mindenki kedvére válogathat. Mindenki megtalálhatja habitusához, stílusához illő fotóst, képet. Az élet sava, borsa a játék, humor, viccelődés és hogy ezt ide is becsempésszük szerintem jó dolog. Hogy ezt egyesek nem tolerálják azt sem tudom megérteni. Remélem Anna te kitartasz és szellemes hozzászólásaidat továbbra is olvashatom :))

Bányászlány   2014. augusztus 01.

Lányok, ez annyira jól esik Tőletek! Valóban ad egy kis lendületet ahoz, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam ...
Az átmeneti szünetnek sem fásultság, sem pedig egyéb nyomós oka nem volt, egyszerűen azt éreztem, hogy túl komolyan veszem én ezt a dolgot, holott a kutyát sem érdekel, Nagy szerepet játszi az az ostoba döntés is, miszerint teljesen lekorlátozták az emberábrázolást. Egyszerűen marhaság az egész! Teljesen elkeseredem, amikor vágyakozva és kissé irigykedve szemlélem más, határainkon kívűl élő indás társunk street pfoto-it.
..és igenis lehet a facebookra klassz,igényes képeket feltenni példaképp említeném az angol Andy Peters-t, https://www.facebook.com/andy.peters.73, vagy a szintén Angliában élő AtiGB-t https://www.facebook.com/AtiGB?fref=pb&hc_location=fri.... Ott legalább nem folyik szívvadászat, akár csak a céllövődében. Talán Veletek is megesett már, hogy egy semmitmondó, még magunk által sem kedvelt fotóra számlálhatatlan szívet dobáltak, mivel feltették valamely napi "kedvencelő" helyre.
Még egyszer köszönöm Nektek, hogy visszaidéztétek az indás pillanatokat és egy kis lelket öntöttetek belém.

nevetnijo   2014. augusztus 01.

Bányászlány nagyon örülök soraidnak, és remélem fotóidat is láthatom nemsokára. Ide is feltöltöd nemcsak a facebookra :)))

anna schwelung   2014. augusztus 01.

"Az Indafotó haldoklik?" c. fotó és mellékzöngéi :-( De ne vedd a szívedre az ott írtakat Bányászlány, mert akkor eldobod az indát!
http://indafoto.hu/aussie47/image/21369897-6520a753

Bányászlány   2014. augusztus 02.

Ettől ne félts Anna, hiszen meglehetősen öntörvényű nőszemély lévén, csak a saját fejem után megyek, nemigen lehet befolyásolni.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban